Răsturnare de situație în cazul lui Gheorghe Dincă după ce acesta și-a pierdut avocatul. Claudiu Lascoschi, unul dintre cei mai vechi apărători ai monstrului din Caracal a dat detalii de ultim moment și a povestit ce s-a întâmplat.

După lovitura primită chiar de la omul care ar fi trebuit să-i apere interesele, Gheorghe Dincă va avea un nou apărător.

„Nu pot să vă spun ceea ce am discutat, ci doar că am discutat despre dreptul său de a formula o cerere de strămutare, așa cum doresc să formuleze și celelalte persoane implicate în proces”, a spus avocatul.

Cine îl va sfătui de acum încolo

Nu cred că are pe cineva care să îl învețe. Singurul lui sfătuitor am fost eu. Nu Dincă și-a schimbat avocații, schimbările au avut ca urmare faptul că s-a ajuns de la o localitate la alta și s-a ajuns să aibă avocat dintr-un alt loc când se făceau acte de procedură. Astăzi s-a dispus un avocat din oficiu pentru verificarea stării de arest prevetiv, urmând să fie desemnat alt avocat pentru cauză pe mai departe.

Domnul Dincă s-a arătat de acord cu arestul preventiv.  Ne-am despărțit civilizat. Dacă mai are ceva să mă întrebe o să îi răspund la telefon”, a declarat avocatul Claudiu Lascoschi la România TV.

Lovitura primită chiar în ziua cea mai importantă

Vestea vine ca un trăsnet peste Gheorghe Dincă care va avea astăzi o zi extrem de grea. El va afla dacă rămâne în spatele gratiilor. Judecătorii Tribunalului Olt vor decide dacă-l vor ţine în continuare în arest sau îi vor da altă masură preventivă.