Au apărut informații noi cu privire la cazul Caracal chiar în săptămâna în care dosarul lui Gheorghe Dincă trebuia să fie trimis în judecată. Avocatul familie Măceșanu Carmen Obîrşanu a declarat că Giorgiana Hosu, procurorul-şef interimar al DIICOT trebuie să obţină avizul procurorului general.

„A cerut ca dosarul să fie verificat de o comisie de procurori”, a spus aceasta.

Familia Alexandrei Măceșanu a cerut azi procurorului general Bogdan Licu să infirme rechizitoriul din dosarul ajuns luni la Parchet.

Certificat de deces pe baza ADN-ului provenit de la un dinte

Avocatul familiei Luizei a dezvăluit pentru Libertatea că, „în acest dosar pentru una dintre fete există un certificat de constatare a decesului greșit, eliberat în baza unui ADN găsit doar într-un dinte și nici măcar în resturile osoase”.

Potrivit avocatului, certificatul de deces al Alexandrei Măceşanu a fost întocmit pe baza ADN-ului scos doar dintr-un dinte.

Pe de altă parte, avocatul familiei Melencu susține că și în cazul Luizei a fost trimisă cauza pentru deces, dar nu există certificat constatator.

„Pentru cealaltă fată, deși cauza a fost trimisă pentru deces, deci pentru omor, cu toate acestea nu există certificat nici măcar constatator. Mai mult, se constată greșeli în administrarea probatoriului”, a mai spus avocata Carmen Obîrșanu.

Gheorghe Dincă susține că nu a ucis-o pe Luiza Melencu

Gheorghe Dincă a susținut în ultimele declarații că nu el a ucis-o pe Luiza Melencu. Principalul suspect din cazul Caracal a numit două persoane în cazul răpirii acesteia. Este vorba de Petruța, o tânără de 28 de ani din Roșiorii de Vede și Ștefan, un bărbat de 40 de ani din București.