Soția lui Gheorghe Dincă a intentat divorţul în luna decembrie a anului trecut, chiar înainte de Crăciun. Actele ar fi fost depuse la notar, iar divorțul a fost pronunțat cu acordul ambelor părţi. Se pare că Elena (fostă Dincă) a fost cea care a cerut divorțul, pentru a nu i se mai pune eticheta de ”soție de criminală”.

Femeia nu și-a vizitat niciodată soțul de când a intrat în spatele gratiilor, după ce acesta le-a răpit pe cele două tinere din Caracal, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. “Au 42 de ani de căsătorie, 4 copii, realizaţi toţi, la casele lor. Din descrierea soţiei a fost un soţ normal. În opinia soţiei dânsului, în niciun caz nu putea fi bănuit de aşa ceva şi a rămas total surprinsă când a auzit acuzaţiile”, spunea avocatul lui Gheorghe Dincă după reţinerea acestuia.

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată joi, după ce Procurorul General al Parchetului ICCJ, Bogdan Dimitrie Licu, i-a confirmat rechizitoriul. Monstrul din Caracal este acuzat de 8 infracţiuni, astfel, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus trimiterea sa în judecată în stare de arest preventiv „pentru săvârșirea unui număr de 8 infracțiuni (trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni).