La asemenea enormități nu ne-am fi așteptat niciodată. Ultimele dezvăluiri din interiorul cazului Caracal întreg orice imaginație. Ce i-a făcut monstrul Gheorghe Dincă Alexandrei Măceșanu i-a lăsat mască și pe procurorii care s-au ocupat de caz.

Ce i-a făcut Dincă Alexandrei Măceșanu

Gheorghe Dincă a fost pus să-și deseneze victimele, fiind forțat astfel să empatizeze, practic să ia contact cu ele. Când a desenat-o pe Alexandra Măceșanu, a verbalizat și a fost mai jovial. Presiunea scrisului a fost mai accentuată și tremura mai mult.

Pe Alexandra a desenat-o mai mică decât pe Luiza, cu un aspect mai firav, mai copilăros și a devenit nervos în timp ce o desena. Se raporta negativ. În mintea lui, Alexandra era mai îndrăzneață, mai deschisă.

A perceput-o mai mică de vârstă, mai versatilă. Nici la ea nu a desenat urechi. Desenul nu are nume. Alexandra apare în imagine încălțată, gata de plecare. Toate aceste informațiiau fost dezvăluite în direct la Antena 3.

Dincă, trimis în judecată

DIICOT l-a trimis în judecată miercuri pe Gheorghe Dincă pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre, el fiind acuzat că le-a ucis pe cele două fete – Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu – în locuinţa sa din Caracal.