Diana Șoșoacă e distrusă. Nimeni pare să nu o susțină. Dovada este mitingul de amploare care ar fi trebuit să aibă loc sâmbătă dimineaţă. El s-a dovedit a fi însă un mare eșec. Oamenii nu au venit să se lupte pentru susţinerea Dianei Şoşoacă.

Potrivit Antena 3, nu a venit nimeni în faţa sediului AUR. Asta în condițiile în care zeci de persoane au confirmat prezenţa pe Facebook. Acolo a fost de altyfel și anunțat evenimentul.

Deşi sute de oameni şi-au exprimat prezenţa în on-line, la sediul AUR bate vântul. Oamenii spuneau că îşi doresc în continuare ca Diana Şoşoacă să fie parte din AUR.

Totuşi, în acest timp, mai mulţi membri ai partidului AUR au venit la sediu şi au intrat în birou.

Diana Șoșoacă a provocat cutremur în AUR

Scandalul din jurul lui Șoșoacă a izbucnit când cei de la conducerea AUR au decis să nu o mai susțină. Ei au anunțat oficial, miercuri seară, excluderea din partid a deputatului Mihai Lasca și retragerea sprijinului politic acordat senatoarei Diana Șoșoacă.

În cadrul ședinței Biroului Național de Conducere al AUR, a fost inclusă și analizarea cazurilor mai multor parlamentari aleși pe lista AUR. Era vorba de cei al căror comportament a adus atingere intereselor și imaginii partidului.

“Domnia sa a refuzat sistematic să acționeze, atât în parlament, cât și în spațiul public, în conformitate cu strategia grupului senatorial AUR, precum și cu deciziile conducerii partidului. De la data prezentului comunicat, dna senator Diana Șoșoacă Ivanovici își exercita mandatul în afara grupului senatorial al AUR”, se precizează comunicatul de presă al formaţiunii.