Lovitură cruntă pentru Şoşoacă! De această dată, cea care ”sare la gâtul” senatoarei este chiar Anca Dragu, șefa Senatului. Aceasta este de părere că parlamentarii ar trebui să fie primii care trebuie să respecte legea în ceea ce privește măsurile impuse de către autorități, făcând o referire directă la Diana Șoșoacă.

Șefa Senatului subliniază că parlamentarii, prin nerespectarea măsurilor impuse în contextul pandemiei de coronavirus, pot trimite un mesaj puternic și negativ.

“Cred că cel mai corect ar fi ca parlamentarii să fie primii care respectă legea. Faptul că amendezi un membru al Parlamentului, nu ştiu dacă rezolvă.

Mesajul este mult mai puternic şi negativ, acela că un parlamentar nu respectă o lege. (…)

Există şi o adresă din partea unui sindicat care se plânge de comentariile doamnei senator (Diana Şoşoacă – n.r.) cu privire la COVID şi la portul măştii. Acum văd că sunt ceva tensiuni în interiorul partidului AUR”, a declarat Dragu, la Digi 24.

Lovitură cruntă pentru Şoşoacă! George Simion o susține în continuare pe Șoșoacă

Într-un videoclip postat joi pe profilul de Facebook al lui George Simion, copreședintele AUR preciza că o va susține în continuare pe Diana Șoșoacă, chiar dacă a fost exclusă din partid.

”Un caz aparte este al colegei Diana Șoșoacă. Eu i-am propus Dianei să candideze pe listele AUR, la Iași și veniseră mulți să îi bage intrigi, să-i șoptească în ureche că nu o vom lăsa să își ia mandatul în primire și că îi vom pune piedici.

Nu a fost cazul, Diana este în Parlamentul României chiar dacă nu s-a înțeles cu unii sau cu alții dintre colegi. Va fi în continuare senator al României, independent.

Așa cum am susținut-o în aceste luni, pentru că au venit mulți să încerce să mă influențeze pe mine ca să lovească în ea pe inițiativele corecte în lupta cu grupurile mafiote care luptă ne va găsi împreună, o să o susțin.”, spune George Simion în videoclipul postat pe pagina sa de Facebook.

Sursă foto: INQUAM Photos,George Călin