Diana Șoșoacă a trecut la amenințări. Senatoarea a spus că îi va da în judecată pe toți care ar fi spus că ea s-ar fi vaccinat împotriva COVID și că există un certificat verde pe numele ei. Vizați sunt și cei care au analizat informația. Printre ei, întreg trustul Evenimentul Zilei, în frunte cu jurnalistul Mirel Curea.

Amintim că ediția de vineri, 22 octombrie, a podcast-ului „EVZ Play” a fost dedicată descoperirii momentului: Diana Șoșoacă și Gigi Becali s-ar fi vaccinat de fapt, în taină. Totul a pornit de la dezvăluirea făcută de fiica patronului Realitatea Plus, Maricel Păcuraru. Alexandra Păcuraru ar fi susținut că a văzut certificatele de vaccinare ale lui Șoșoacă și Gigi Becali, potrivit activenews.ro.

Reacția Dianei Șoșoacă a venit acum. Ea a acuzat că media care a vorbit despre acest subiect „este aservită politic și că primește sute de mii de euro” ca să îi denigreze pe cei care luptă pentru drepturi și libertăți. Senatoarea a anunțat că va intenta procese „acestor mincinoși ordinari, acestor mizerabili care nu pot fi numiți jurnaliști”. În context, ea a invocat numele Alexandrei Păcuraru, a lui Mirel Curea, subliniind că vizat este tot colectivul Evenimentul Zilei.

Redăm integral declarația Dianei Șoșoacă

„Am asistat deloc uimită la toată manifestația mediei aservită politic, care primește sute de mii de euro ca să ne denigreze pe noi cei care luptăm pentru drepturi și libertăți, am cules date despre ei și de-abia aștept să mă îmbogățesc de pe urma proceselor pe care le voi intenta acestor mincinoși ordinari, acestor mizerabili care nu pot fi numiți jurnaliști, care aruncă minciuni pe piață și încalcă datele cu caracter personal folosind falsuri și uzând de fals. Ceea ce înseamnă și câțiva ani de pușcărie, dragă Alexandra Păcuraru, Mirel Curea și tot colectivul Evenimentului Zilei. De-abia vă aștept să ne întâlnim pe tărâmul judecăților. Ca să terminăm cu pleiada mizeriilor jurnalistice, celor care, pe baza propagandei – nici nu pot să spun Sfântului COVID pentru că îmi bat joc de sfinți – acestei pseudo-boli care nu a făcut altceva decât să îmbogățească pe unii și să distrugă psihicul celorlalți.

Pentru cei care nu înțeleg foarte bine decât când pronunț câteva cuvinte pe care le așteaptă și nu înțeleg nici simbolistică, nici metafore, nici epitete, încă o dată vă spun: Nu m-am vaccinat anti-COVID, nu mă vaccinez anti-COVID, nu mă voi vaccina anti-COVID în viața mea. Dacă există vreun certificat pe numele meu care să zică că eu m-aș fi vaccinat, vă spun că acela este un fals ordinar iar cei care l-au făcut vor intra în închisoare. Demersurile deja au început împotriva acestora.

Nu putem să-i salvăm pe cei care au făcut din COVID o icoană

Astăzi am fost sunată de către jandarmi și polițiști care mi-au spus că în multe orașe din țară, oamenii s-au îmbulzit la centrele de vaccinare și, deși aceștia încercau să-i oprească, mai mult să-i oprească să-și vaccineze copiii, nu au putut. Le-am spus că îmi pare rău pentru oamenii care au rezistat până acum iar acum se duc ca oile la tăiere. Oameni buni, bine cu forța nu poți să faci. A forța pe cineva pentru a-i face un bine, înseamnă de fapt a-i faci un rău. Nu se poate face bine cu forța.

Nici noi nu putem să-i salvăm pe cei care au făcut din COVID o icoană și care nu pot trece dincolo de ceea ce înseamnă televiziunea cu regiile și scenariile ei, care nu gândesc, care nu pot să înțeleagă mecanismul manipulării… Nu poți. Obligația noastră este să-i informăm, mai ales a mea în calitate de senator. Mai ales a mea în calitate de avocat. Mai ales a mea în calitate de om.

Șoșoacă: Copiii nu fac COVID, copiii nu transmit boala

Dacă nu înțelegeți că sunteți cobai big farma, treaba dvs. Intervine însă o problemă cu copiii. Pentru copii toți suntem obligați să le luăm apărarea, să-i protejăm.

Doamna doctor Monica Pop a schimbat macazul. E dreptul ei. Dar totuși ce a spus într-o emisiune tv la Realitatea: copiii nu fac COVID, copiii nu transmit boala, acest lucru este atestat de nenumărate cercetări științifice (…)”, a declarat pe pagina sa de Faceboook, senatoarea Diana Șoșoacă.