Descoperirea momentului! Diana Șoșoacă și Gigi Becali sunt vaccinați: „Proștii ascultă și mor!”

O informație postată pe rețelele de socializare de către jurnalista Realitatea Alexandra Păcuraru arată că anti-vacciniștii Diana Șoșoacă și Gigi Becali s-au vaccinat, de fapt, în taină.

„De Becali nu știu. De Șoșoacă știam că e vaccinată și de alți antivacciniști notorii. Au văzut că pot alimenta un bazin de proști. Atacul la sănătatea populației e crunt. Șoșoacă a vrut să apară ca un Zorro cu ie. Proștii ascultă și mor. E o sursă foarte sigură că s-a vaccinat. Șoșoacă se folosește de calitatea oficială ca să comită abuzuri. Însă nu poate fi dată în judecată”, a reacționat jurnalistul Mirel Curea în podcast-ul respectiv.

Ipocrizia e prezentă și la alți anti-vacciniști

De asemenea, istoricul și jurnalistul Florian Bichir a susținut că ipocrizia este prezentă și la alți anti-vacciniști convinși, precum IPS Teodosie.

„E o campanie electorală absolut tâmpită. E o ipocrizie care se decontează politic. Am avut informații despre necesitatea vaccinului 3. Colonelul Gheorghiță nu a dorit să dea drumul la doza 3. Dacă avem vaccinul e datorită acestui om (…) Răspândirea de panică se pedepsește penal. Să îndemni oamernii să nu se vaccineze de la tribuna Parlamentului… Vor avea morți pe conștiință. E ca și cum ai trimite oamenii la sinucidere. Atacul la sănătatea populației e crunt”, a punctat istoricul și jurnalistul Florian Bichir.

Mai apoi, Mirel Curea a subliniat că sunt mai multe fapte penale „printre care zădărnicirea combaterii corupției”. Amintim că întregul podcast poate fi vizualizat la finalul articolului.

„Sunt mai multe fapte penale printre care zădărnicirea combaterii corupției. Are o calitate oficială de care abuzează”, a mai spus Mirel Curea despre Diana Șoșoacă.

Dovada care arată că a mințit

Este lovitura momentului pentru Diana Șoșoacă și Gigi Becali.  Fiica patronului Realitatea Plus, Maricel Păcuraru, a făcut o dezvăluire care îi cutremură pe mulți români. Alexandra Păcuraru ar fiu susținut că a văzut certificatele de vaccinare ale celor doi. Într-un grup din care fac parte zeci de ziariști, Alexandra Păcuraru, a anunțat că a văzut două certificate de vaccinare. Un document i-ar aparține lui  Gigi Becali și al doilea al Dianei Șoșoacă, senator independent. Informația a fost divulgată de jurnalistul Victor Roncea, pe Activenews.ro.

„Alexandra Păcuraru de la Realitatea TV, fiica omului de afaceri Maricel Păcuraru, cel cu care împarte postul de televiziune Cozmin Gușă, a transmis pe un grup de zeci de ziariști că a văzut Cerificatul de Vaccinare al filantropului Gigi Becali cât și pe cel al senatoarei Diana Șoșoacă.

Ziarista nu a primit nici o replică și nici nu a fost chestionată pe tema răspândirii de informații false / neverificabile de către colegii ei de grup sau chiar de către administratorul grupului, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, deși filantropul Gigi Becali tocmai l-a apărat pe Patriarhul Daniel atacat murdar de o subunitate de presă și, în plus, a avut și larghețea de inimă, creștinească, de a oferi tratament anti-Covid, gratis, pentru întreaga Românie”, a dezvăluit Roncea.