În cazul Caracal au apărut noi detalii cutremurătoare. Într-o declarație pentru Antena 3, medicul care era de gardă în noaptea răpirii Alexandrei  a dat detalii pentru prima dată.

Acesta a explicat care ar fi fost procedura normală de urmat într-o astfel de situație mai ales că era vorba despre o minoră, care a mai și informat agenţii că a fost violată. El și-a exprimat nedumerirea că nimeni nu a solicitat un echipaj medical la casa lui Dincă nici pe 25 iulie, nici în dimineaţa zilei de 26.

„Nu a fost nicio ambulanţă la locul acestei crize. Vă dați seama că auzeam de viol, automat fata de la STS trebuia să treacă. Am înțeles că a consemnat sechestrare de persoane. Mai era și violul tot așa de important, noi pe viol aveam dreptul să mergem la persoană obligatoriu. Că mergem cu poliția obligatoriu, nici nu se mai punea problema să mai stăm până a doua zi la ora 6. În mod obligatoriu trebuia să fie și ambulanța pe diagnosticul de viol. Dacă trec ore, noi anunțăm COS și automat se știa în toate forurile superioare. Nu aveau adresă? Ce făceam noi? Le puneam la dispoziție o ambulanță, o scoteam din funcțiune, când găsiți, avem mașina și intrăm la persoana violată, deci cineva nu a vrut să participe ambulanța. Absolut nimeni nu ne-a solicitat. Am avut activități de rutină în zona Caracal”, a spus medicul, conform sursei citate.