Dezvăluirea care va stârni un scandal imens! Vlad Voiculescu rupe tăcerea. S-a raportat totul greşit

Vlad Voiculescu a transmis în conferința respectivă că „există diferențe fundamentale între numerele reale și cele raportate”, conform investigației realizate de către echipa lui.

„Îl rog pe domnul ministru interimar să revadă metodologia făcută sub conducerea partidului dumisale anul trecut, cu privire la raportarea deceselor din spitalele COVID-19. Nu aș vrea să arunc numere pentru că nu am reușit să documentăm acest lucru, dar investigația noastră ne arată că există diferențe fundamentale între numerele reale și cele raportate. Există o diferență între cifrele raportate în platforma Coronaform și cifrele primite de Ministerul Sănătății”, a declarat Vlad Voiculescu.

Totodată, acesta a transmis și un mesaj pentru Florin Cîțu. Fostul ministru al Sănătății îl roagă, „dacă tot avem un ministru interimar care cunoaște istoria anului trecut”, să fie atent la situația din Unifarm.

„A primit prin ordonanță de urgență anul trecut 1,2 miliarde. Este una dintre companiile în pericol de dispariție ale statului român, este unul dintre marile furturi, marile jafuri ale pandemiei, cel mai mare cu siguranță. Ar fi bine dacă în acest interimat aceste două lucruri ar fi clarificate, mai ales cele legate direct de partidul care îl susține pe domnul premier și sunt direct legate de ceea ce s-a întâmplat în guvernarea anului trecut”, a completat Voiculescu.

Voiculescu cere o schimbare a metodologiei

În continuare, acesta a oferit detalii suplimentare despre „diferențele fundamentale” dintre nunărul real de decese și cel raportat.

„Vă spun că există o diferență, există indicii, între decesele raportate pe o anumită platformă și în datele pe care le primea raportate Ministerul Sănătății”, a precizat Voiculescu, înainte de a puncta că, de fapt, numărul real este mai mic și vorbim „despre o statistică și o metodologie care trebuie schimbată”.

Sursă foto: INQUAM Photos, Octav Ganea