Așadar, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal spune că Gigi Becali a fost victima unor abuzuri când se afla în închisoare.

Potrivit informațiilor transmise de Dumitru Dragomir, patronul FCSB nu primea decât câteva zile libere, chiar dacă avea dreptul să părăsească penitenciarul timp de 30 de zile anual.

Mai mult, Gigi Becali nu a fost lăsat să iasă nici măcar atunci când voia să sărbătorească aniversările fetelor sale.

Gigi Becali a trecut prin mai multe momente dificile în penitenciar

De asemenea, Dumitru Dragomir a spus și că Gigi Becali a avut mai multe probleme în spalete gratiilor. La un moment dat, patronul de la FCSB s-a lăudat că are condiții bune în penitenciar, iar asta a dus la o schimbare administrativă la Poarta Albă.

„Au 30 de zile pe an, la liber. Nu primesc trei-patru zile. Becali, cât e el de Becali, i-au dat o zi două. Nici de zilele fetelor nu i-au dat drumul, când avea dreptul, pentru că lumea e foarte rea. (…)

Nu vă mai luați după ce spun unii și alții. Unii se laudă, ca să fie rotunzi. Gigi, după ce s-a lăudat, l-au curățat pe comandantul de la Poarta Albă”, a spus Dumitru Dragomir, conform Fanatik.

Gigi Becali a fost foc și pară în cadrul unei emisiuni TV

În altă ordine de idei, Gigi Becali și Valeriu Răchită, fost jucător în defensiva echipei de fotbal Steaua, au avut o dispută aprinsă, vineri seară, după ce Valeriu Răchită l-a numit pe Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al FCSB, „Neaoșul Neica Nimeni”.

„Nu îi spun ”Meme”, îi spun ”Nene” de la ”No Name”, de la ”Neica Nimeni”, de la ”Neaoșul Neica Nimeni”. Ai observat ce declarații a făcut săptămâna trecută? El spunea că, pentru el, Ghencea a dispărut, că îi plăcea acel vechi stadion, cu treptele pe care le coborâse cu cinci bodyguarzi în urma sa pentru a lovi un suporter al Stelei sau acel Ghencea când îi pusese pe jucători în genunchi în fața galeriei, bineînțeles. Noroc că acțiunile lui nu au ajuns la generațiile noastre, ce ”lovituri” primea el în genunchi”, a declarat Valeriu Răchită în cadrul „Fanatik SuperLiga”.

Mai apoi, Gigi Becali a intrat în direct și a început să se certe cu Valeriu Răchită.

„Înainte de toate, am o rugăminte. Nu mai lăsa invitații să jignească oamenii. Spune-i lui Răchită să termine cu jignirile! MM e fratele meu. Nu pot să intru să vorbesc cu tine, iar fratele meu să fie jignit. Comentați dacă vreți, dar vremurile cu jignirile au trecut! Mi-a zis MM: «Bă Gigi, tu ești fratele meu mai mare. Se poate așa ceva?». Pentru ce ironie?

Nu știi să vorbești despre fotbal? Dacă nu știi, stai acasă! Să vină altul. Dacă nu-i place, ce? Dacă nu-i place, care-i treaba, trebuie să jignești?! Până la urmă, ăla e om să ironizeze? Ironie este el! El nu vede că este el ironie?”, a declarat Gigi Becali.