Clinica stomatologică pentru copii și adolescenți, Teddy Care, a fost înființată în 2010 de Răzvan Savu, în Pitești. Însă, de fapt, clinica Teddy Care funcționează sub „pălăria“ Medical Tour Company (MTC), înființată cu un an în urmă, de aceeași persoană. Răzvan Savu a investit, în 2009, aproape 100.000 de euro pentru deschiderea clinicii, iar în 2018 înregistrase o cifră de afaceri de 6.499.856 lei (aproape 1.4 milioane de euro). În cadrul clinicii lucrează un număr de aproximativ 40 de persoane.

În plus, clinica practică turismul medical și pe piața franceză, iar asociat în cadrul afacerii este Alin Mutu, rudă cu Adrian Mutu, celebrul fotbalist, care și el ar fi contribuit la afacere.

Anestezie mortală

Succesul de care s-a bucurat afacerea lui Savu, este, însă, pe cale să se sfârșească. Cu puțin timp în urmă, un copil de 4 ani a fost suspus mai multor anestezii în cadrul clincii Teddy Care. În urma procedurilor de anestezie, copilul a intrat în comă, iar ulterior a decedat. Clinica lui Savu este anchetată în momentul de față. Se pare că această clinică stomatologică nu avea autorizație pentru procedurile anestezice.

Inspectorii DSP Argeş au aplicat clinicii stomatologice o amendă de 20.000 de lei pentru nerespectarea obiectului de activitate înscris în Autorizarea sanitară de funcţionare. În acest caz a fost începută şi o anchetă a poliţiştilor din Piteşti, fiind deschis un dosar penal în rem pentru vătămare corporală din culpă.