Simona Halep și Toni Iuruc vor să se căsătorească, dar părinților sportivei nu le place prea mult relația fetei lor, potrivit surselor ziare.com. Se pare că, principalele motive pentru care aceștia nu sunt de acord cu relația sunt diferența mare de vârstă dintre ei, dar și faptul că Toni Iuruc a mai fost căsătorit.

Menționăm că, în cultura și tradiția aromână, acest lucru nu e ceva obișnuit. Iubitul Simonei este un om de afaceri care se ocupă de imobiliare. Toni are un complex rezidențial în București și câștigă în fiecare lună 20.000 de euro din chirii.

Nici Radu Banciu nu vede cu ochi buni relația lor

Realizatorul B1 TV a avut recent cuvinte grele la adresa Simonei Halep. Totul, în urma unor fotografii în care aceasta apărea la braţ cu iubitul său, Toni Iuruc, cu ocazia unei ceremonii restrânse pentru botezul nepotului său.

Radu Banciu s-a arătat revoltat de alegerea făcută de Simona Halep atunci când l-a ales pe Toni Iuruc drept partener de viaţă. “O să spuneți că la ei e cu tradiție… Lasă-mă cu tradiția!”, a declarat realizatorul emisiunii “Lumea lui Banciu”.

„O văd pe Simona Halep la brațul lui Toni Iuruc… Ce ghinion am avut și aici! Ca neam mă refer. De ce nu a putut fata asta să fie iubita lui Gael Monfils? Că este îndrăgostit până peste urechi de Elina Svitolina, mai nasoală ca Simona Halep.

Iat-o, strălucitoare în brațele unui nimeni! Hai să fim serioși. Toni Iuruc… Nu te poate chema Simona Iuruc! Rimează cu ciuruc! Sau ce? În locul ei, după ce aș fi dat de gologani și de toate arenele lumii, aș fi fugit în lume. Mă lua unul, Monfils sau Tsonga, și mă ducea ca Tarzan pe Jane în junglă. Și înapoi nu mă mai întorceam.

O să spuneți că la ei e cu tradiție… Lasă-mă cu tradiția! Am ajuns să joc la Roland Garros și Wimbledon, să câștig turnee de Grand Slam și eu stau cu Ciuruc? Ce tradiții sunt astea, bă?”, au fost replicile agresive ale realizatorului TV la adresa Simonei Halep.