Simona Halep, ipostaze inedite! Cum a fost surprinsă sportiva alături de Toni Iuruc FOTO

Simona Halep a decis să plece într-o vacanță alături de iubitul ei, Toni Iuruc dar și de prietenii lor Cosmin Hodor și Irina Antonie. Aceștia au ales o locație din România, mai exact Poiana Brașov.

Lângă poza postată pe contul de Instagram al Simonei Halep, aceasta a adăugat și o descriere: „Poate nu e Wimbledon, dar este foarte verde”. Plecarea la munte a fost un motiv de relaxare având în vedere că în curând vor începe turneele de tenis care au fost amânate din cauza coronavirusului.

Primul meci de după pandemia de coronavirus

La finalul săptămânii viitoare, Simona Halep va fi prezentă la Cluj, unde va juca un meci de dublu mixt alături de Horia Tecău, Marius Copil și de învingătoarea turneului amical de la Winners Club.

Irina Begu, Jaqueline Cristian, Irina Bara, Gabriela Ruse, Georgia Craciun si Miriam Bulgaru au confirmat participarea la evenimentul sportiv.

Castigatoarea va pleca acasa cu 10.000 de dolari si va avea sansa sa joace duminica (5 iulie, ora 16:30) un meci amical de dublu mixt cu Simona Halep, Horia Tecau si Marius Copil”, se arata in comunicatul citat.

Simona Halep, ipostaze inedite! Cum a fost surprinsă sportiva alături de Toni Iuruc FOTO

Jucatoarele, staff-ul si personalul vor fi incurajati de asemenea sa respecte masurile recomandate de siguranta si distantare.

In plus, meciurile se vor juca cu personal tehnic redus, doar un arbitru de linie si cel de scaun, copiii de mingi vor purta manusi, iar jucatoarele isi vor lua singure prosoapele. Mingile se vor schimba la 7 si la 9 game-uri si vor fi dezinfectate cu lampa UV.

„Industria sportiva si cea de evenimente din Romania au nevoie de sustinere, acum mai mult ca niciodata. Am depus eforturi sa organizam acest eveniment in conditii speciale, pentru a readuce jucatoarele pe teren.

Sustinerea si prezenta echipei olimpice de tenis a Romaniei – Simona Halep si Horia Tecau, impreuna cu Marius Copil, ne valideaza initiativa. Bineinteles, vom fi extrem de atenti la toate masurile impuse de lege, astfel incat evenimentul sa se deruleze in conditii de maxima siguranta pentru jucatoare si pentru toti cei implicati in organizarea lui”, a declarat managerul turneului, Patrick Ciorcila.

 

View this post on Instagram

❤️ #beautifulromania

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on