Claudiu Manda, senatorul PSD, a fost surprins când circula în localitate cu o viteză periculos de mare. Manda Circula conducea un autoturism într-o localitate din judeţul Giurgiu cu viteza de 125 km/oră.

Citește și Schimbare majoră în educație! Câte clase sunt acum obligatorii și ce examene noi vor avea de susținut elevii

Claudiu Manda a primit o amendă de 1 305 lei și s-a ales cu suspendarea permisului de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Citește și Breaking News! Senatul a luat decizia: Ce se întâmplă cu propunerea de repatriere a aurului a lui Dragnea

Totul s-a întâmplat în orașul Mihăilești, Județul Giurgiu. Claudiu Manda circula cu o viteză periculos de mare, de mai mult de două ori mai mare decât cea legală. Aceasta conducea un Mercedes S Class.

„La ora 16.00 aveam ședință la Senat. La 15.40, la Mihăilești. Aveam ședință și la ora 16.00 trebuia să ajung. Am plecat în timp util numai că s-a mai întârziat pe drum. Era un drum cu două benzi pe sens la intrarea în localitate. E adevărat ce s-a întâmplat. Mă grăbeam să ajung la Parlament”, a declarat Claudiu Manda.

„Este de apreciat cum s-au mișcat cei de la Poliție. Le-a luat 10 minute să-mi scrie dovada. Au fost corecți”, a mai spus Manda.

Claudiu Manda candidează la alegerile parlamentare și se află pe lista PSD.

Vezi și Detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Ion Iliescu

Nunta Liei Olguței Vasilescu cu Claudiu Manda a fost una spectaculoasă. Manda a luat un împrumut de 150.000 de euro pentru achiziția unei case. Lia Olguța Vasilescu a declarat că banii primiți la nuntă vor achita împrumutul bancar.

Vezi și Umilință pentru Viorica Dăncilă! Alegerea greșită a premierului la nunta Olguței Vasilescu

Vezi și S-a aflat! Ce salariu câștigă Mircea Badea la Antena 3. Suma este uriașă