Ca în toate cazurile, Olguța Vasilescu a fost în centrul atenției. Fosta membră a Guvernului a purtat o rochie albă, lungă, cu mâneci și o broderie în partea de sus.

Acuzații grave la adresa lui Teodorovici. „A falsificat datele”. Vom ajunge ca Grecia

„Mireasa este excepțională, decentă, deosebită, rafinată. A ales să își acopere brațele, și-a ascuns decolteul, însă tot a ieșit în evidență. I se potrivește foarte bine și îmi place și coafura ei. Machiajul e delicat, nota 10”, apreciază designerul Maria Simon.

S-a aflat! Ce salariu câștigă Mircea Badea la Antena 3. Suma este uriașă

Premierul României, Viorica Dăncilă, nu a fost pe placul designerului, fiind criticată dur. Conform Mariei Simon, rochia purtată de social democrată a fost prea încărcată, iar broderia e un kitsch. Pe de altă parte, iubita lui Liviu Dragnea, Irina, a fost lăudată de designer.

Sorin Ovidiu Vîntu a rupt tăcerea! Atac dur la adresa lui Liviu Dragnea şi Traian Băsescu

“Rochia doamnei Dăncilă, mă scuzați, dar nu e prea potrivită. Este foarte încărcată pentru vârsta ei, iar broderia este kitsch. Aș fi mers pe o singură culoare și ceva mai decent. A ieșit prea mult în evidență, dar în sensul negativ. Iubita lui Dragnea este îmbrăcată foarte bine, a ales o rochie dintr-un material scump, decoltată și lungă. Este o fată finuță, iar rochia în stil franțuzesc i se potrivește mănușă. Felicitări și pentru coafură”, completează Maria Simion.