Lady Colin Campbell este o scriitoare britanică cu multe cunoștințe din cercurile importante ale Marii Britanii. De-a lungul timpului, aceasta a publicat mai multe cărți despre Familia Regală.

Aceasta a publicat o nouă carte, intitulată „Meghan și Harry: Povestea reală”.

O oportunistă dependentă de faimă

Scriitoarea a criticat-o puternic pe Meghan Markle. Conform celor scris de Colin Campbell, Meghan Markle este mult prea interesată de faima proprie, ajutându-se să obțină succesul de orice o înconjoară și mai mult. Mai mult, scriitoarea transmite că toate dezvăluirile tabloidelor sunt adevărate, potrivit pagesix.com

„Anglia nu este de ajuns pentru ea. Este dependentă de faimă și viața ei este actoria”. Campbell a vorbit și despre Prințul Harry, spunând că era „disperat să cunoască pe cineva”.

„Este o oportunistă. Știa dinainte că se va angaja în proiecte comerciale, ceea ce regalitatea interzice strict. Acum are ceea ce își dorea – viața unui milionar la Hollywood. Ea a făcut ca Harry să-și piardă majoritatea prietenilor. El este mai slab decât ea. El a fugit zdrențuit. În ciuda sexului, ea îi va face viața mizerabilă. El nu are nicio putere de caracter care să o părăsească”, a completat Campbell.

Probleme în paradis

Auto izolarea din Los Angeles nu este deloc benefică cuplului format din prințul Harry și Meghan Markle. Potrivit celor spuse de un tabloid, cei doi se ceartă mai mereu în spatele ușilor.

Markle este supărată că visele ei legate de Hollywood nu s-au îndeplinit, devenind din ce în ce mai supărată pe prințul Harry, potrivit celor spuse de tabloidul New Idea.

„Dă vina pe faptul că Harry este fericit să stea acasă, să se joace cu Archie și cu câinii și să ia o pauză, în loc să stea în videoconferințe 24/7, așa cum face ea. A început să reproșeze că Harry nici măcar nu încearcă să se integreze cu prietenii ei și cu posibilele contacte de afaceri”, a spus sursa tabloidului menționat anterior.