Markle este supărată că visele ei legate de Hollywood nu s-au îndeplinit, devenind din ce în ce mai supărată pe prințul Harry, potrivit celor spuse de tabloidul New Idea.

„Dă vina pe faptul că Harry este fericit să stea acasă, să se joace cu Archie și cu câinii și să ia o pauză, în loc să stea în videoconferințe 24/7, așa cum face ea. A început să reproșeze că Harry nici măcar nu încearcă să se integreze cu prietenii ei și cu posibilele contacte de afaceri”, a spus sursa tabloidului menționat anterior.

Vestimentația prințului este atacată

Sursa respectivă a menționat și că Meghan Markle estenemulțumită cu vestimentația prințului Harry.

„Urăște că poartă mereu același tricou gri și șapcă de baseball, mai ales când știe că trebuie să arate bine pentru a se potrivi cu elita Hollywood-ului care ar putea să le plătească facturile, sub formă de roluri pentru ea și discursuri publice pentru el. S-a căsătorit cu un prinț, nu cu un om al străzii iar în momentele când este mai nervoasă spune că nu poate observa diferența”, a adăugat sursa tabloidului.

Refugiul prințului

De când cu certurile constante, prințul Harry se simte ca și cum nu face nimic corect, spune tabloidul, adăugând că acesta s-a retras în el însuși și nu mai este persoana fericită și distractivă care obișnuia să fie.

Din fericire pentru tatăl lui Archie, sursa respectivă spune că prințul Harry a găsit ajutor din partea soacrei lui, Doria Ragland.

„Doria știe că fiica ei este predispusă să se panicheze atunci când lucruri nu merg după planurile ei stricte și empatizează cu Harry. Doria devine singura și cea mai bună prietenă a lui Harry.

El înțelege că întoarcerea în orașul ei natal nu a fost la fel de triumfătoare pe cât se aștepta ea însă viața este grea pentru toți în momentul de față”, a conchis sursa tabloidului.