„Din fericire, Mihai se simte foarte bine şi sunt convins că va fi foarte repede alături de noi, în campanie, în bătăliile pe care le avem”, a spus Ponta, miercuri, într-o conferinţă de presă.

Tudose ar urma să fie operat din nou pentru a i se introduce mai multe stenturi.

Preşedintele Pro România a precizat că a discutat personal cu Mihai Tudose, după intervenţia medicală suferită.

„Am vorbit chiar cu el, nu am vorbit cu medici. Nu stă nimeni la căpătâiul lui – ştiţi că unii mint atât de mult încât la un moment dat minciunile lor devin subiect de folclor, cu căpătâiul… E bine, e în spital şi foarte curând va fi alături de noi”, a adăugat el.

De asemenea, liderul Pro România a anunţat că Mihai Tudose va ocupa locul trei pe lista candidaţilor partidului pentru alegerile europarlamentare din 26 mai.

„O spun cu toată încrederea: Mihai îşi va reveni foarte repede şi va fi alături de noi în această bătălie. Cu experienţa pe care a acumulat-o, a fost timp de 15 ani unul dintre reprezentanţii României în Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei – această latură europeană a carierei lui Mihai Tudose mai puţin cunoscută – nu se duce să vorbească despre Europa, fără să ştie despre ce e vorba”, a spus Ponta.