Jurnalista Denise Rifai a transmis un mesaj dur la adresa Guvernului deoarece nu amână alegerile locale din toamnă.

Mesajul lui Rifai

„Eu când spuneam că alegerile trebuiau amânate!!!!
Tare sunt curioasă Cam Care va fi prezența la vot!
Tare curioasă! :))))
Ps. Iar școlile trebuiau Închise. Cu toate riscurile și costurile susținute, în parte, și de statul român!
Ar fi una din Acele Cheltuieli realmente necesară și cu efecte vizibile! Plus anumite sectoare care ar trebui și ele, parțial, susținute.
Bătălia cu Covid19 va fi una lungă și grea!
Avem în față un anotimp rece, un sezon de gripă ce va începe, spitale deja pline și un număr fix de medici, deja epuizați. Și suntem totuși acea țară, în care doar s a furat, de peste tot, în ultimii 30 de ani.
Doar Bunul Dumnezeu ne apară! Cât despre Mulțumiri, toate toate merg înspre sectorul medical!”, a scris Denise Rifai într-un mesaj postat azi-noapte pe Facebook.

Denise Rifai vine cu vestea momentului

Jurnalista avertizează că vor urma zile grele pentru toate statele lumii însă salută faptul că România este reprezentată de specialiști cu viziune și curaj. Conform celor spuse de Denise Rifai, „apar și vești bune” în dezastrul numit Covid. Acesta subliniază că „vor urma zile grele pentru toate statele lumii” din punct de vedere financiar.

„In dezastrul ce se numeste Covid, iata mai apar si vesti bune! Si oameni care tin steagul sus pentru Romania! Financiar vorbind, vor urma zile grele pentru toate statele lumii; un sistem de impozitare decis si dictat la nivel european, nenegociat de noi ca stat, acum, era tot ce ne mai lipsea! Romania a mai experimentat multe alte decizii nenecesare, cum a fost de exemplu aderarea la tratatul de convergenta fiscala in 2012.

Acum insa, situatia este cu mult mai delicata si este de salutat ca Romania este reprezentata de specialisti cu viziune si curaj!”, a scris Denise Rifai într-un mesaj pe propria pagină de Facebook.