Binecunoscuta prezentatoare Denise Rifai este destul de discretă cu viața ei privată. Ea pune accent pe cariera profesională și asta se vede dacă stăm să ne uităm la succesul emisiunii pe care o prezintă la Kanal D. Cu toate acestea, vedeta a răspuns unor întrebări ceva mai personale legate de portretul bărbatului ideal.

Denise Rifai este cunoscută pentru stilul ei incisiv și nu se lasă intimidată așa ușor, în ciuda faptului că a avut de-a face cu numeroase persoane celebre în cadrul emisiunilor pe care le-a prezentat. Potrivit declarațiilor ei, dacă un bărbat este suficient de demn și curajos să o cucerească nu îl va inhiba.

„Eu sunt o tipă feminină, nu inhib și îmi plac bărbații, bărbatul autentic, bărbatul-bărbat! Nu inhib niciodată tipologia de bărbat care mie îmi place! Sigur pe aceea nu o inhib!”, se destăinuie prezentatoarea TV.

Ce rol ar avea într-o relație?

În ceea ce privește rolul unei femei într-o relație și cazul în care un presupus partener din viața ei ar încălca limitele în relație, vedeta a mărturisit că o femeie „trebuie să știe să stea în spatele bărbatului ei”.

„Sunt o femeie foarte iubită și sunt caldă! O femeie trebuie să știe să își împlinească fiecare rol, iar rolul de femeie de lângă un bărbat este acela de a-l sprijini pe el în primul rând, de a-i fi alături, de a forma cuplu cu el, nu de a fi doamna profesoară! Chiar urăsc tipul ăsta de femeie! O femeie trebuie să știe să stea în spatele bărbatului ei! Nu întâmplător se spune că în spatele unui bărbat puternic stă o femeie puternică!”, a mai adăugat prezentatoarea.

Planuri de viitor

Legat de planurile pentru anul 2022, Denise Rifai mărturisește că este destul de rezervată în această privință. Cu toate acestea, își dorește să fie un an liniștit, având în vedere ultimii doi ani destul de problematici în contextul pandemiei.

„Să fie un an liniștit, să fim sănătoși, să auzim de bine, de bucurie și să fie cu bani, cu succes, cu audiențe mari, cu bine! Au fost doi ani cumpliți, doi ani grei, atât de multe drame am auzit! Eram datori și noi cu ceva, ai noștri au trăit oricum și au trecut prin atâtea! (…) Mi-aș dori să ne putem vedea de viețile noastre așa cum erau ele proiectate!”, a conchis jurnalista.