Jurnalista Denise Rifai, moderatoarea emisiunii de la Kanal D, 40 de întrebări cu Denise Rifai, îi acuză recent pe cei de la USR că dau dovadă de ipocrizie și că aceștia au criticat extrem de dur absolut toate propunerile PNL pentru funcția de premier. Mai mult, Rifai amintește vorbele grele folosite de USR pentru a-i descrie pe Nicolae Ciucă sau Ludovic Orban.

Acuzații dure aduse de Denise Rifai

„Ipocriţii din Politică ! Constat cu surprindere modul în care liderii USR, jonglează de la o zi la altă cu opiniile politice. Deh, ce să faci, “fomita” e mare iar nevoia de a fi la Guvernare probabil că le da serioase bătăi de cap. Să va explic. Mai nou, liderii USR au umplut internetul cu mesaje în care mor de grijă că #Florin Cîțu nu o să mai fie prim-ministru (de parcă nu ei au votat împotriva lui în Parlament) şi de drag că o să fie Nicolae Ciucă (de parcă nu ei s-au opus acestei nominalizări în decembrie 2020!).

Pentru că au darul uitării SAU pur și simplu, doar o memorie Selectivă, aș vrea le aduc puțîn aminte ce spuneau despre același Nicolae Ciucă, despre care astăzi spun că este un om decent şi că ar vrea să facă parte dintr-un Guvern condus de ei: Dan Barna (8 decembrie 2020): „Că principiu, suntem o țară europeană, nu neapărat soluția militară este cea mai bună”. Vlad Voiculescu (21 octombrie 2021): „Când această perioadă se va fi terminat și mai mulți români care înțeleg ce se întâmplă vor fi emigrat către țări care au reușit să își consolideze democrațiile „civile” iar la nivelul întregului popor încă un mit – acela al militarului de carieră care își dă viața pentru țară – se va fi dărâmat”…

Tot cam Aşa spuneau şi despre Ludovic Orban: “un personaj îngrozitor care nu poate fi Prim-ministru într-un Guvern din care face parte USR” şi, acum, iată, sunt cei mai buni prieteni.

Cum aș putea concluziona oare toată această “situațiune”?! :)) Mă întreb căci fiind jurnalist și neputându-mă ascunde în spatele “declarațiilor politice”, aș putea fi acuzată de limbaj “neadecvat”. :)))))

Să fie oare “ipocrizie” … “oportunism” saaaau …..

Ps: Mă ajutați?

#romaniapolitica”, scrie Rifai pe Facebook.