Denise Rifai continuă să uimească. Ultimele emisiuni de la Kanal D au fost din ce în ce mai vizionate. Nu a făcut excepţie nici emisiunea de marţi seara, 40 de întrebări cu Denise Rifai, unde invitată a fost Gabriela Firea, actual parlamentar al PSD.

Denise Rifai, lovitura momentului în televiziune

Vedeta Kanal D, Denise Rifai, a dat lovitura momentului în România. Emisiunea cu Gabriela Firea a avut audienţe foarte bune la nivel naţional, conform cifrelor consultate de către capital.ro. Cei de la Kanal D au fost chiar lideri de audienţă, la nivel naţional, pe mai mult de jumătate de emisiune.

Emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai a început la ora 23.00, atunci când pe PRO TV începuse meciul dintre Anglia şi Cehia, de la EURO. Pe primul slot de la ora 23.00, Denise Rifai a fost extrem de aproape de Antena 1, în timp ce meciul de pe PRO TV a fost lider de audienţă.

Dezvăluirile Gabrielei Firea i-au ţinut pe telespectatorii Kanal D aproape de televizor. Cifrele bune pentru Denise Rifai au continuat. Kanal D a fost la egalitate cu Antena 1 pe slotul 23.15-23.30, atunci când pe Antena 1 era iUmor extraViral.

Pe ultimele două sloturi ale orei 23.00, Kanal D şi Denise Rifai au continuat cu o audienţă foarte bună, aproape 3. De la miezul nopţii, Denise Rifai a fost la putere.

Denise Rifai, lider de audienţă la miezul nopţii

De la miezul nopţii, Denise Rifai şi Kanal D nu au mai avut concurenţă. Cifrele de audienţă au continuat să fie foarte bune, pe prima jumătate de oră peste 3, iar pe ultima peste 2. PRO TV şi Antena 1 nu au mai reuşit să ţină pasul. Kanal D a fost lider de audienţă pe toată această oră. Şi după ora 1.00 până la 1.30, oră la care emisiunea s-a terminat, Kanal D şi Denise Rifai nu au dat nicio şansă concurenţei. 40 de întrebări cu Denise Rifai a fost lider în România, peste PRO TV şi Antena 1.