Demisie surprinzătoare la postul de știri Digi 24 Tv! Unul din cei mai vechi oameni ai televiziunii și-a anunțat plecarea prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializare.

Este vorba despre analistul politic Elena Vijulie Tănase, care a lucrat în ultimii opt ani la Digi24, unde a realizat numeroase emisiuni și documentare, având prezențe constante pe post în emisiuni de actualitate.

Analist politic cu experiență

”Ieri, 28 iulie 2020, am demisionat de la Digi24. Încetarea contractului va intra în vigoare luni, 3 august 2020. Mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alături în aceşti 8 ani.”, a scris jurnalista miercuri pe Facebook.

Înainte de Digi24, Elena Vijulie a lucrat la BBC România și Realitatea Tv.

”Ce aș vrea să subliniez și nu am suficiente linii pentru asta este că ȘTIM ADEVĂRUL DESPRE REVOLUȚIA ROMÂNĂ! Îl știm de mulți ani.

”Îmi permit să-l contrazic pe președintele Klaus Iohannis”

Îl știm din rechizitoriile care au fost prezentate judecătorilor în prima parte a anului 1990 și din sentințele ulterioare care au condamnat la ani grei de închisoare membri CPEx (al PCR), lotul Timișoara, așa cum spuneam, și pe alții.

Le știm, de asemenea, din investigațiile deschise om cu om mort sau ucis în zilele Revoluției, dosare care s-au închis cu NUP în 1994-1995. Știm adevărul Revoluției și din anii 2000 când dosarul a ajuns la procurorul Dan Voinea, cel care a fost prezent și la acel proces mascaradă contra lui Nicolae Ceaușescu.

Știm adevărul. Om cu om, unitate militară cu unitate militară, unitate a securității cu unitate a securității, unitate de interne, milițieni, grăniceri, ȘTIM ADEVĂRUL. Ce nu știm – și îmi permit aici să-l contrazic pe președintele Klaus Iohannis, care a spus și domnia sa în discursul său că nu știm adevărul – e să trăim în acest adevăr…”, este una dintre intervențiile memorabile ale Elenei Vijulie în emisiunea ”Jurnalul de seară”, realizată de Cosmin Prelipceanu.