Amalia Țîrcă și-a dat demisia și a ales să plece din televiziune și să reprofileze pe un domeniu complet diferit, aviație. Astăzi, aceasta a petrecut ultima zi alături de colegi pe platourile de filmare.

„Și eu vă mulțumesc frumos că ați fost lângă mine atâta timp și m-ați văzut în toate momentele mele. Plus că și pe Luca l-ați văzut crescând. Astăzi face cinci ani. L-ai ținut în brațe la botez. Am stat aproape șase ani, o să-mi fie dor de voi! M-ați făcut să plâng!”, a spus Amalia Țîrcă.

„Aproape 6 ani alături de acești oameni minunati. Vă mulțumesc din suflet pentru toată această perioadă. Ați fost lângp mine și când mi-a fost bine, dar și când am plâns. Ne-am jucat toate jocurile, ne-am costumat în multe personaje, am spus mult prea multe previziuni astrologice și câte n-am făcut. Nu-mi plac despărțirile, dar uneori viața ne duce spre diferite căi. Multe pasiuni n-am avut, dar pe 3 dintre ele le știți și voi : muzica, televiziunea și aviația. Pe primele doua le-am marcat în tinereîe, acum o urmez pe a 3-a. VA MULTUMESC ENORM SI VA IUBESC !”, a mai adăugat aceasta.

În urmă cu ceva timp, echipa de la Neatza a mai pierdut un membru. Flavia Mihășan și-a dat demisia la scurt timp după ce a rămas însărcinată.