„Care este aria cercului?”, a fost întrebarea jurnalistei care a devenit virală în timpul alegerilor prezidențiale. Acum cei de la Realitatea TV au primit și ei lovitura din partea jurnalistei.

Demisie de răsunet la Realitatea Plus

După nouă luni petrecute la postul Realitatea Plus (fost Realitatea TV), jurnalista Andreea Dumitrescu a decis să demisioneze.

Jurnalista a făcut parte și din TVR, de unde a plecat după ce șefii de la știri au retras-o de la PSD și de la Parlament pentru că ar fi fost „prea agresivă”.

Reporterul politic Andreea Dumitrescu a confirmat pentru Paginademedia.ro plecarea de la Realitatea Plus. În plus, aceasta a menționat că următorul drum va fi tot la un post de știri, unde, spune ea, ar trebui să apară peste două săptămâni, și va acoperi tot zona sa „tradițională”: domeniul politic.

În ceea ce privește motivul demisiei, jurnalista a declarat că nu este legat de conflicte cu condurea postului sau a redacției pe teme ce țin de libertatea editorială:

„Nouă, reporterilor de teren, nu ni s-a pus niciodată pumnul în gură sau orice fel de opreliște în ceea ce privește meseria”, a spus Dumitrescu.

Demisia jurnalistei a fost anunțată și pe pagina personală de facebook. Nu se știe deocamdată la ce instituție de presă își va continua jurnalista cariera.