După ani buni în care a prezentat știrile la Pro TV, Bianca Ioniță și-a dat seama în anul 2018 că nu mai rezonează cu domeniul televiziunii. Prin urmare, a decis să o ia pe alt drum.

Bianca Ioniță și-a întemeiat o familie și deține o afacere cu haine pentru copii

Sursă: Facebook

De când a renunțat la televiziune, Bianca Ioniță s-a căsătorit și a devenit mama unei fetițe. În prezent, lucrează la Teatrul Bulandra, în domeniul PR-ului. Deține, de asemenea, o afacere cu haine pentru copii.

„Sunt la Bulandra, consultant artistic și comunicare. Când ești mic visezi, iar pe parcurs realizezi că realitatea economică a unui artist în România era și este sub un nivel decent de trai. Bine că m-am prins la timp. Întotdeauna mi-a plăcut lucrul manual.

Eu sunt o persoană care dacă nu creează, nu e ea. Așa a pornit și ideea cu brățările handmade care între timp s-a sistat. Aceasta este modalitatea mea de creație vestimentară pentru copii, pentru fetițe în principal. Datorită Evei am început un curs de croitorie acreditat și terminat cu brio.

Rochițele pentru fetițe încă mă pasionează și continui drumul acesta”, a povestit ea pentru Unica.

Fosta știristă vorbește fără ocolișuri pe marginea celor mai sensibile subiecte

Printre celelalte pasiuni ale fostei știriste se numără, de asemenea, sporturile extreme și călătoriile. Frumoasa blondină a spus mereu lucrurilor pe nume.

I-au plăcut mereu tatuajele și coafurile îndrăznețe, și a vorbit fără perdea chiar și despre viața sa intimă. Când era însărcinată în patru luni, a fost întrebată ce părere are despre sexul în trei, iar Bianca Ioniță a răspuns fără jenă:

„A fost, la 19 ani, neinteresant. Acum sunt prea bătrână ca să mai fac. Nu mai am fantezii neîndeplinite, le-am făcut pe toate cu soțul. Bine, majoritatea, până acum”.

Acum însă, s-a dedicat în totalitate fiicei sale, care i-a fost și inspirație pentru afacerea pe care o deține. În interviul pentru Unica, Bianca Ioniță recunoscut și că a suferit de depresie post natală.

„Da, am trecut, dar așa cum a venit a și trecut. Îți revii dacă te mobilizezi singur și realizezi că dacă tu nu te ajuți cu ceea ce simți, nimeni nu are cum să o facă în locul tău.”, a spus ea.