Dedeman, unul dintre cei mai mari retaileri de materiale de construcţii şi pentru amenajări interioare de tip Do It Yourself din România, a anunţat inaugurarea unui nou magazin în Craiova, în urma unei investiţii de 11 milioane de euro.

Dedeman Craiova este amplasat pe un teren de 27.000 mp. Din suprafaţa totală, 12.000 mp deservesc ca spaţiu de vânzare pentru cele peste 45.000 de produse.

„Economia globală dă semne de revenire. Ne aşteptăm ca această revigorare economică să se simtă şi la noi încă din acest an. Pentru că am crezut şi credem  într-un parcurs pozitiv dar şi  pentru că suntem români şi credem în România, inaugurăm astăzi al 6-lea magazin în vreme de recesiune economică şi continuăm realizarea planurilor ambiţioase de investiţii”, a declarat Dragoş Pavăl, Preşedintele Dedeman. Magazinul din Craiova este al 18-lea din reţeaua companiei.

Planuri pentru 2010

Deschiderea noului magazin Dedeman, în Craiova, reprezintă finalizarea celui de-al doilea proiect din cele patru prevăzute în planul investiţional pentru anul 2010. Până la finele trimestrului al treilea, alte două magazine vor intra în circuit, în Arad respectiv Timişoara. Strategia de extindere a companiei Dedeman, la nivel naţional, vizează o reţea de 30 magazine până în 2015.

Dedeman SRL a realizat în 2009 o cifră de afaceri de 250 milioane euro,  menţinută la nivelul celei din 2008. Pentru anul 2010, Dedeman estimează o creştere a cifrei de afaceri cu 15 %, în euro, prin extinderea reţelei la 20 magazine.