Fanii Mihaelei Rădulescu s-au îngrijorat, după ce lipsa vedetei a început să fie resimțită pe rețelele sociale.

Fostul jurat la ”Românii au talent” a venit însă cu precizări, în care a atras atenția că distanțarea sa de rețelele sociale se va prelungi.

”Procedura nu va surprinde”

”Nu știu cum fac alții, dar eu fac acest „detox“ de rețele sociale din când în când, mai ales după o perioadă atât de lungă în care am trăit prea mult în online, toți. Măsura, în toate, e o „cheie“pe care o folosesc fără ezitare, tocmai ca să tai orice început de dependență, oricare ar fi natura ei.

Cei care mă urmăriți de mai mult timp, știți că am obiceiul să „dispar“ cu zilele sau chiar săptămânile, deci procedura nu va surprinde.

Alții, mai puțin dispuși să accepte o simplă rigoare personală, găsesc imediat explicații paralele, exact ca din universuri paralele – sigur i s-a întâmplat ceva, sigur e vreun dezastru în amor sau vreo tulbure problemă existențială”, a scris Mihaela Rădulescu în urmă cu câteva zile pe Instagram.

”Zid pentru avioane de hârtie”

”Și, al doilea pas după ce-și imaginează, îl fac către bârfă, știre, „stiu eu sigur“, „da‘ să nu spui că știi de la mine“. Am un antrenament de zid pentru aceste avioane de hârtie – se tot izbesc de mine, dar nu simt nimic.

Am recăpătat toți niște culoare de libertate, iar eu simt nevoia să le folosesc excesiv. Să mă duc pe coclauri, să merg pe jos, să mă uit la amănuntele spectaculoase ale naturii, de la melci la… stele, să îmi țin mintea ocupată cu ce vreau să fac, cu ce muncesc, cu gândurile, dorurile și plăcerile mele, nu ale altora.

Dacă pare vreun soi de egoism, va asigur că nu e. Dacă pare o idee bună, vă asigur că merită încercată, din când în când. Pe curând.”, explicat vedeta.

”Copilul meu e bine, asta e cel mai important”

În ceea ce privește perioada de izolare la domiciliu impusă de pandemia de coronavirus, un anumit aspect a deranjat-o cel mai tare pe Mihaela Răsulescu:

”Asta a fost partea cea mai grea – copilul blocat într-o țară, eu în alta, Felix în alta… O nefericită… nepotrivire, care ne-a chinuit pe toți cei implicați, de dor. Așa s-a întâmplat.

Unele țări și-au închis granițele și au oprit zborurile înaintea altora. Pur și simplu, nu s-a putut altfel și e prea mult de explicat. Copilul meu e bine, asta e cel mai important. O să ne revedem curând, fizic.

Altfel, ne-am văzut zilnic, am făcut sport împreună, am povestit de toate și ne-am ținut bine moralul, reciproc”, a declarat recent fosta realizatoare TV într-un interviu.