Se pare că Felix Baumgartner, iubitul Mihaelei Rădulescu, este în doliu.

Acesta și-a pierdut un coleg și totodată un prieten bun, la care a ținut foarte mult. Este vorba despre Sir Stirling Moss, un fost mare pilot englez de Formula 1. Acesta a murit în cursul zilei de duminică, la vârsta de 90 de ani, după o suferință îndelungată.

Mihaela Rădulescu nu și-a lăsat iubitul la greu și este alături de el pentru a putea trece peste această pierdere.

Mesajul făcut public

Felix Baumgartner și-a exprimat durerea față de pierderea lui Sir Stirling Moss prin intermediul unui mesaj în care i-a subliniat calitățile de care a dat dovadă de-a lungul carierei sale, dar și calitățile pe care acestea le-a avut.

„Din păcate, Sir Stirling Moss a murit astăzi. A fost un pilot britanic de Formula 1. Un inductee în Sala de renume a International Motorsports. A câștigat 212 din cele 529 de curse. Nu voi uita niciodată în acea zi, când ne-am așezat împreună în timpul legendarului Festival Goodwood al vitezei și mi-a povestit toate lucrurile bune despre cariera sa excepțională de curse. A fost un domn atât de umil și de bun și un model pentru mulți dintre noi. Sunt atât de onorat că am avut șansa de a petrece timp cu tine Sterling. Odihnește-te în pace oriunde te-ai afla acum. Dus, dar nu uitat FELIX #sirsterlingmoss #legendsneverdies”,  a scris Felix Baumgartner.