Ce mesaj a transmis Mihaela Rădulescu

“Scrisoare pentru fiul meu:

A fost o schimbare de planuri

– Uită ce ți-am spus că într-o zi îți vei găsi iubirea vieții tale. Vrei vrea să analizezi un singur lucru –  dacă merită să stai cu acea persoană în carantină. Aș spune că orice plan de căsătorie ar trebui să înceapă cu 2 săptămâni de carantină, conform cărților. S-ar putea să te și gândești să împrumuți copiii altora pentru 2 săptămâni.

Să gătești, să ai grijă de copii fără a avea o bonă, să cureți casa fără a avea o menajeră, să speli rufele, să ai grijă de ea fără a avea niciun fel de stilist. Și niciodată nu vă mutați împreună într-o casă care nu are două băi.

Doar zic lucrurile astea…,deoarece cel mai bun lucru în aceste situații urâte este cât de mult poți învăța din ele.

Cu dragoste, Mama.”, a fost mesajul Mihaelei Rădulescu.

Orice căsătorie trebuie să înceapă cu 2 săptămâni de carantină

Mihaela Rădulescu este de părere că orice căsătorie trebuie să înceapă cu 2 săptămâni de carantină pentru a vedea dacă persoana pe care ți-o dorești aproape de tine toată viața este potrivită pentru o situație la fel de gravă precum pandemia de coronavirus.

Mesajul vedetei vine în contextul în care oamenii au ieșit din casă chiar dacă trebuiau să stea izolați la domiciliu. Majoritatea dintre ei nu au mai suportat să stea în izolare alături de partenerii de viață.

În același timp, mai multe familii cu copii nu știu să gestioneze situația și să aibă grijă de copii fără ajutorul bonelor.