Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan nu a întârziat prea mult și i-a dat replica Vioricăi Dăncilă, în controversa legată de faptul că fiul acesteia este angajat la Curtea de Conturi, insstituție publică.

”Liderii PSD nici măcar nu înțeleg că nu este în regulă să își promoveze odraslele în poziții bine plătite din bani publici. Gravitatea uluitoare este că acestor biete viețuitoare li se pare o chestiune firească. (Și ca să fie clar, nu vorbim aici de învățători, profesori, medici, polițiști sau lucrători în inteligence, vorbim de niște odrasle angajate pe sinecuri tipice unora ce nu au reușit în domenii concurențiale serioase!)”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

În plus, liberalul este de părere că dacă nu ar fi fost Klaus Iohannis, azi, ”statul român ar fi fost acaparat”:

”Am auzit comentariul lui Dăncilă la o întrebare de ce fiul ei a fost angajat la stat. Nu vi se pare ciudat că toţi copiii sau o bună parte a acestor potenţaţi lucrează la stat. fiica lui Bădălău, fiul lui Buzatu, fiul lui Dăncilă, fiii si fiicele lucrează sau în companii de stat sau în instituţii de stat sau la ministere. De ce nu pot lucra la orice companie privată?

De ce la stat pe nişte salarii uriaşe, ce îi recomandă pe aceşti copii?

Eu, ca părinte, mi-ar fi ruşine ca copiii mei să ajungă la vârsta maturităţii şi să nu fie în stare să se angajeze la o companie privată”, a declarat Rareş Bogdan pentru Digi 24 Tv.

”Viorica Dăncilă este departe de profilul pe care ar trebui să îl aibă viitorul preşedinte, este rezultatul a 30 de ani în care meritocraţia a fost anulată de pile, clientelism”, a adăugat europarlamentarul PNL.