Dana Săvuică a vorbit în cadrul emisiunii lui Măruță despre motivele divorțului dintre ea și fostul soț, Răzvan Stanciu. La cinci ani de la divorț, aceasta a spus în premieră adevărul.

Ea a divorțat în 2016, pe cale amiabilă, la notar de fostul ei soț, după o căsnicie de 25 de ani. Vedeta a mărturisit că i-a fost greu la acea vreme să renunțe la căsnicie.

Conform spuselor acesteia, unul din motivele pentru care cei doi au divorțat a fost chiar infidelitatea soțului ei.

„Gelozie, ceva probleme financiare, dar se rezolvau, și infidelitatea partenerului, acestea au fost motivele. Într-o relație, drumul e pe ambele sensuri și cu dus, și întors. În 25 de ani, nu ai cum să nu înșeli și cu gândul, și cu fapta”, a declarat vedeta.

Cu toate acestea, ea a declarat că orice relație are avantaje și dezavantaje, dar trebuie neapărat să fie și presărată cu puțină gelozie.

„O relație e cu dus și întors. Nu detaliem. Cel puțin cu gândul (n.r. a înșelat) și ce relație nu are gelozie? Au fost și avantaje, dar și dezavantaje.”, a spus Dana Săvuică.

Ce bărbați celebri i-au făcut avansuri?

La rubrica „Spui tot sau îți ia gura foc?”, vedeta a fost pusă să aleagă de Cătălin Măruță între trei bărbați, anume Ion Țiriac, Horia Tecău și Dan Bittman, alături de care ar merge pe o insulă pustie pentru a salva omenirea. Aceasta a răspuns imediat, fără ezitare pe care l-ar alege dintre cei trei.

„Dan Bittman. Ce să mai faci cu Ion Țiriac și banii lui? De Horia Tecău nu mai zic. Cel puțin Dan Bittman îmi cântă, salvez planeta cu muzica lui.”, a zis Dana Săvuică.

De asemenea, aceasta a făcut și dezvăluiri privind bărbații celebri care i-au făcut avansuri de-a lungul timpului.

„Adrian Enache, Giovani Becali și Cătălin Botezatu mi-au făcut avansuri”, a mai dezvăluit Dana.