Dan Negru a absentat aproape un an de zile de pe micile ecrane. Pandemia de coronavirus i-a influențat considerabil toate proiectele, cu excepția emisiunii de Revelion de la Antena 1 pentru care au fost necesare mai multe pregătiri.

Acum însă, Dan Negru revine mai în forță ca niciodată. Prezentatorul de televiziune are un nou proiect care va apărea atât pe micile ecrane, cât și online.

De menționat este faptul că, înainte de Revelion prezentatorul tv nu a mai avut niciun proiect. În cazul emisiunii ”Next Star”, filmările au fost suspendate în contextul pandemiei de coronavirus, așa că a fost nevoie de timp pentru ca Dan Negru să revină.

Anunțul a fost făcut chiar de el, prin intermediul rețelelor de socializare. Potrivit acestuia, un nou proiect numit ”Legendele cu Dan Negru” va apărea în următoarea perioadă. Totodată, prezentatorul de la Antena 1 a ținut să menționeze că noua emisiune va fi difuzată atât pe micile ecrane, cât și în mediul online.

Când începe noul proiect al lui Dan Negru

În ceea ce privește data, potrivit acestuia, noul proiect începe pe 4 aprilie, de la ora 19.00, în cadrul știrilor „Observator” de la Antena 1.

Odată cu începerea unui nou proiect, prezentatorul tv a ținut să le transmită și un mesaj fanilor, în care le explică despre ce este vorba în noua emisiune. Se pare că Dan Negru este mai încântat ca niciodată de noul proiect.

„Apucă-te de arheologie, bunul meu. Caută-i pe ăia care au facut lucuri, prea stai langă toti neghiobii la tv” mi-a spus Albulescu cândva. Mi-au trebuit niste ani …. Toti neghiobii vorbesc, ăia care n-au nicio perfomanță sunt lideri. Eu insumi am stat langă multi neghiobi la tv… Lansez “Legende”, un proiect anti-parastas.

Suntem cei mai buni in parastase, ne amintim de unii doar in breking-news-urile disparitiei lor. In rest, neghiobii…. Televiziunea e parte din proiect. E inceputul… Online va conta mult. Gheorghe Zamfir, Prunariu, Țeicu, Piersic… Unii care au dat, nu doar au primit”, a scris Dan Negru în mediul online.