Adevărul despre Dan Negru. A vândut cu 2 milioane. Ce a făcut după aceea este ireal: Mai ai BMW-ul ăla?

Dan Badea, coprezentatorul emisiunii ”iUmor”, a fost invitatul special al lui Cătălin Oprișan în emisiunea AS.ro Live. Colegul lui Șerban Copoț a povestit ce a făcut Dan Negru în urmă cu mai mulți ani, după ce a vândut un teren cu 2 milioane.

Dan Badea și-a adus aminte că, în urmă cu ceva timp, Dan Negru și cu Liviu Vârciu aveau multe concerte împreună. Dan Negru le prezenta iar Liviu Vârciu le cânta. Dan Badea povestește că îndrăgitul prezentator al revelioanelor de la Antena 1 a preferat să pună banii de-o parte.

„Apropo de bani şi de investit. Dan Negru şi Liviu Vârciu au avut vreo sută de concerte într-o vară. Dan Negru le prezenta şi Vârciu le cânta. Dan Negru, aşa cum îl ştim, a pus toţi banii la saltea, 100 de dolari parcă lua pe vremea aia…şi a pus 10.000 de dolari ‘pe dreapta’. Şi Vârciu lua de nu ştiu câte ori mai mult, deşi împărţea la 3, dar erau alţi bani că era formaţie în vogă.”, spune Dan Badea.

”Eu zic să investeşti”

Dan Badea mai spune că, după acea vară, Dan Negru a găsit un teren la Unirii și că l-a sunat pe Liviu Vârciu și l-a sfătuit să investească în el. La acel moment, Vârciu a refuzat pentru că dorea să își cumpere un BMW la mâna a doua.

”S-au strâns nişte bani şi după vara aia a găsit Dan Negru un teren, la Unirii, 1.000 de metri pătraţi…10.000 de dolari. Omul mai avea nişte parcele, iar Dan l-a sunat pe prietenul Liviu: ‘Are omul de vânzare, eu zic să investeşti că nu îi dai pe toţi, dar măcar o parcelă de 10.000 de dolari’. Vârciu i-a spus: ‘Nu, că am găsit un BMW la mâna a doua şi vreau să-mi iau’.”, povestește Dan Badea.

”Mai ai BMW-ul ăla?”

În final, Dan Badea a povestit că după câțiva ani de la această  discuție, Dan Negru a vândut terenul pentru 2 milioane și apoi l-a sunat pe Liviu Vârciu să-l întrebe dacă mai are mașina.

”După nu ştiu câţi ani, 10 ani, domnul Dan Negru a vândut terenul cu 2 milioane şi l-a sunat pe Vârciu: ‘Ce faci, tati? Mai ai BMW-ul ăla?'”, a povestit Dan Badea.

@antenasport

Dan Negru și Liviu Vârciu au făcut investiții total diferite cu 10.000 de dolari acum mulți ani 😁

♬ original sound – AntenaSport