Dan Negru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de televiziune. Experiența acumulată dar și stilul unic l-au făcut remarcat de-a lungul timpului.

Dincolo de camerele de filmat însă, Dan Negru a trecut prin momente teribile. La fel ca orice alt prezentator de televiziune, atunci când este la filmări sau în direct, este destul de greu să ia legătura cu cei dragi.

Vedeta de la Antena 1 a povestit că cel mai dureros moment din viața sa a fost atunci când bunica sa a murit, dar el nu a putut face nimic deoarece trebuia să continue să prezinte show-ul. El a mai adăugat că nu consideră că a meritat un astfel de sacrificiu și cu siguranță nu ar mai face așa ceva în viitor.

“Când bunica mea a murit, eram pe un platou de televiziune şi am fost nevoit să continui să prezint show-ul în ambele zile care au urmat, aşa că am ajuns acasă, la Timişoara, cu o zi înaintea înmormântării ei. Acu, privind în urmă, nu cred că a meritat sacrificiul ăla. Nu l-aş mai face”, a spus Dan Negru, într-un interviu acordat pentru Viva.

Cea mai frumoasă a lui Dan Negru

Totodată,  vedeta a vorbit și despre cea mai frumoasă amintire pe care a avut-o în întreaga sa carieră. Se pare că un bătrân la pus pe gânduri după vorbele pe care i le-a spus.

“Un bătrân, în aeroport, în Cluj, s-a apropiat de mine şi mi-a spus că nu-i place ce fac la TV, dar că soția lui mă admira de mulți ani și că se uita la toate emisiunile mele.

„De câțiva ani, soția mea a murit – mi-a spus bătrânul – și, de atunci, de fiecare dată când apăreți la TV, dau sonorul mai tare. E ca şi când soția mea ar fi încă acasă, urmărindu-vă. E cea mai frumoasă amintire despre TV pe care o am”, a mai povestit Dan Negru.