Dan Bittman spune că este și a fost sceptic în ceea ce privește măsurile adoptate de Guvern în pandemie. De asemenea, artistul se teme de vaccinurile ARN anti-COVID, dar s-ar vaccina dacă ar avea mai multe informații.

„Sceptic am fost de măsurile guvernului, în general nu sunt sceptic, ci optimist, și iată că am supraviețuit anul acesta, în pandemie, dar nu vreau să-i spun pandemie, ci marea bulibășeală”, a spus Dan Bittman, duminică, la Antena 3.

Cât despre vaccinul anti-COVID cu ARN mesager, cântărețul crede în teoriile conspirației.

„Unii spun că e foarte bine, alții spun că ni s-ar schimba celula, ADN și vom fi sterilizați, ca să ajungem din nou la câteva miliarde, așa se spune, așa ar vrea unii. Sunt niște teorii, nu ale conspirației, niște teorii”, crede Dan Bittman.

Nu e împotriva vaccinării, dar vrea informații

Artistul spune că nu este împotriva vaccinării, dar vrea mai multe informații.

„Nu am nimic împotriva vaccinării și vaccinului, dar vreau să știu detalii, amănunte. E o doamnă doctor la Oradea, Flavia Groșan, am mai spus și am supărat multă lume, e singura îndreptățită să vorbească în țara asta deocamdată. A făcut un studiu de caz pe care nimeni nu l-a mai făcut. A tratat 1.000 pacienți și i-a și vindecat”, mai spune solistul trupei Holograf.

Florin Cîțu este între ciocan și nicovală

În privința afacerilor, acesta spune că s-a luptat în ultima perioadă pentru artiști, de care statul a uitat. Dan Bittman mai spune că deși îl susține pe premierul Florin Cîțu, acesta este „între ciocan și nicovală”.

„Eu m-am luptat în aceste luni pentru o categorie socială care și-a pierdut anumite drepturi. Mă așteptam ca statul român, pentru artiștii liber profesioniști, cum sunt eu, să se gândească să ne ajute într-un fel. Sunt și ei oameni care fac afaceri și nu se gândesc ce face Dan Bittman sau HORECA. Ne distrugem toate industriile, cercetătorii, de dragul de a fi politically corect.

Cred că premierul e între ciocan și nicovală și, culmea, eu îl susțin într-un fel, că văd că ar încerca să facă lucrurile să funcționeze. Dar cred că nu are puterea să meargă mai departe, iar ce spune e pentru a împăca și capra și varza, dar e anticonstituțional ce spune, de a-i pune pe oameni în dreapta și stânga, vaccinați și nevaccinați.

Eu nu sunt împotriva guvernului sau a unui partid politic, ci pentru rațiune”, a încheiat cântărețul.