Ce vis au PSD și PNL

„Pentru PNL şi PSD visul ar fi ca alianţa USR PLUS să devină irelevantă din punct de vedere electoral. Asta ar însemna că am avea acest poker între oameni mei şi oamenii tăi. România nu-şi permite lucrul acesta pentru că Alianţa USR PLUS s-a născut tocmai din cauză că românii vor o politică curată, în care să ne întoarcem la valori şi mai ales o clasă politică care să înceapă să facă reforme”, a afirmat Dan Barna, marţi seară, la Digi 24.

Dan Barna a observat că lucrurile importate pe care USR le-a agreat cu PNL nu prind contur

„Primari în două tururi e Fata Morgana, perspectiva e spre zero, iar anticipatele e în momentul de faţă un ghici. Cui profită să nu ai nici primari în două tururi, nici anticipate? Cel mai mult PSD-ului şi într-o măsură destul de mare PNL-ului (…) Eu nu cred nimic, eu doar constat că obiectivele pe care le-am agreat nu au fost realizate”, a mai spus Barna.

Liderul USR este de părere că nu România va fi guvernată

„Dacă nu avem anticipate o să ne târâim efectiv într-un an de Românie care nu e guvernată”, a adăugat Barna.

Preşedintele USR consideră, de asemenea,că decizia în privinţa ordonanţei pe anticipate se află la Camera Deputaţilor unde, ”nisipurile sunt mişcătoare”, iar majoritatea, de o parte sau alta a spectrului politic, se poate schimba rapid.