Imaginea zilei în politică este una mai puţin obişnuită şi îl are în prim-plan pe Dan Barna, preşedintele USR.

Deputatul USR Iulian Bulai a postat pe pagina sa de socializare o fotografie cu şeful său de partid îmbrăcat lejer, în pantaloni de trening şi maiou, ajutând la prepararea betonului pentru un viitor gard. Deputatul explică faptul că Dan Barna a mers la Galaţi să ajute o familie şi speră că nu se va opri aici şi va ajuta să devină realitate şi autostrada aşteptată de cei din Moldova de 30 de ani.

„Ma unge la inimă sa văd ca Dan Barna lucrează pentru Moldova în Moldova.

Eu sper să nu se oprească doar la acest gard din curtea familiei ci să continue cu autostrada pe care o tot asteptam de 30 de ani.

Acum în Galați. Mâine împreună acolo unde este nevoie.

#mypresident

#beton”, a fost mesajul postat de Iulian Bulai pe pagina sa de Facebook.

Reprezentanţii USR-PLUS nu au viciat procesul electoral din Sectorul 1, spune Dan Barna

Recent, Dan Barna, co-preşedinte al alianţei USR-PLUS, a respins ipoteza că reprezentanţii alianţei ar fi putut interveni în procesul electoral, precizând că imaginile incendiare difuzate săptămâna trecută surprind momente care au avut loc în seara zilei de luni, iar reprezentanţii USR-PLUS nu au atins sacii cu voturi din Biroul Electoral al Sectorului 1.

„Simpla idee că USR-PLUS, care nu sunt în guvernarea locală de la Sector 1, nu deţinem pârghiile executive ale domnului Tudorache, nu avem personal angajat în clădirea respectivă şi în instituţiile implicate acolo, să se sugereze că noi am fi putut cumva să intervenim în procesul electoral este o minciună sfruntată şi o aberaţie.

E foarte clar, dacă vă uitaţi, şi am aici, la poziţia 32, apare domnul Istrate Daniel, şoferul domnului Tudorache… Tot personalul acesta auxiliar şi tehnic al Biroului Electoral al Circumscripţiei electorale a Sectorului 1 face parte din Primăria Sectorului. Sunt oamenii domnului Tudorache.

Ei sunt cei care au luat sacul în mână, cei care l-au dus în birou, la dispoziţia preşedintelui, dar ideea că observatorii USR ar fi pus mâna pe saci e o minciună şi un fals”, a explicat Barna, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul alianţei.