Vicepreședintele Uniunii Salvați România (USR) a fost implicat, la finalul săptămânii trecute, într-un accident rutier în Capitală.

Acum, apar noi informații cu privire la ceea ce s-a întâmplat. Camerele de supraveghere din zonă arată că Dan Barna ar fi încălcat regulile de circulație.

Concret, camerele de supraveghere arată că acesta a trecut trecerea de pietoni în timp ce se afla pe trotinetă, lucru ce este interzis de Codul Rutier.

Dan Barna a precizat că trecerea avea pietoni, iar camerele de supraveghere arată că, înainte de mașina care l-a lovit pe vicepreședintele USR, a mai trecut încă patru, ceea ce ar putea însemna că autovehiculele treceau pe verde.

De asemenea, surse Digi24 au declarat că vicepreședintele USR, Dan Barna, ar fi încercat să traverseze pe culoarea roșie a semaforului.

Dan Barna a ajuns, totuși, la spital

Imaginile mai arată că, după ce este lovit de mașină, Dan Barna încearcă să se ridice, iar șoferul în cauză iese din mașină și îl ajută. La fața locului au ajuns și polițiștii.

Inițial, vicepreședintele USR a precizat că nu are nevoie de îngrijiri medicale, însă s-a simțit rău câteva ore mai târziu, așa că a mers la camera de gardă a Spitalului Floreasca din Capitală.

Procedura spune că medicii sunt obligați să raporteze incidentul la Poliție, iar aceștia din urmă au deschis o anchetă pentru vătămare corporală.

Vicepreședintele USR spune că are nevoie de repaus

De asemenea, Dan Barna a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care spune că se simte bine după accidentul rutier, subliniind că are nevoie doar de repaus.

”Pentru că au apărut mai multe informaţii pe surse: în această după-amiază, am fost implicat într-un incident rutier, am fost acroşat de o maşină pe o trecere de pietoni semaforizată din Capitală. Mulţumesc medicilor de la Spitalul Floreasca pentru grija lor, starea mea de sănătate este bună, urmările nu sunt grave, trebuie doar ceva repaus. Mulţumesc, de asemenea, poliţiştilor de la Brigada Rutieră pentru profesionalism şi promptitudine”, se arată în mesajul pe care acesta l-a publicat pe rețelele de socializare.