Care credeti ca va fi impactul cresterii salariului minim si cum va afecteaza pe d-voastra sau businessul pe care il detineti/conduceti?
Daciana Siderache, director general Apa Calipso: La nivel național este foarte posibil să existe creșteri de prețuri, sunt multe companii care au angajați încadrați cu salariul minim. Pe noi și business-ul nostru această modificare nu ne afectează, mai degraba aș spune că ne creează un avantaj competitiv.

Enumerati 5 prioritati pe care le considerati necesare sectorului in care activitati si care ar trebui implementate in decursul acestui an?
Daciana Siderache, director general Apa Calipso: Sperăm să meargă mai departe pe linia trasată de guvernul tehnocrat Cioloș. Ne-ar plăcea să susțina mai mult businessul cu capital românesc, să rezolve problemele din infrastructură și să simplifice cât mai mult relația cu insituțiile guvernamentale și oamenii care lucrează acolo.
 
Cum estimati ca va evolua businessul pe care il conduceti/controlati in acest an?
Daciana Siderache, director general Apa Calipso: Va crește, sperăm noi, mai ambițios decât în 2016. Suntem pregătiți cu noi produse, o echipă în creștere și noi investiții.
 
Vi se pare amenintata stabilitatea financiara a Romaniei prin aplicarea noului pachet de masuri anuntat de Guvern?
Daciana Siderache, director general Apa Calipso: Așteptăm să vedem în primul rând că pachetul de măsuri este aplicat. Iar pachetul are nevoie de mulți bani pentru a fi sustenabil.

 

Citiți detalii despre opiniile celor 30 de oameni de afaceri chestionați de Capital în legătură cu măsurile economice adoptate sau anunţate de noul Guvern în ediția de astăzi a revistei Capital. Publicația poate fi găsită la centrele de difuzare a presei din întreaga țară.