Veşti excelente pentru românii care vor să facă trecerea la o maşină electrică şi preferă varianta oferită de Dacia.

Dacia SpringComfort Plus”, precomenzi online începând cu 20 martie

Producătorul auto de la Mioveni anunţă deschiderea precomenzilor pentru versiunea „Comfort Plus” a primului său model electric, Dacia Spring. Precomenzile vor putea fi efectuate online, începând cu 20 martie, iar primele livrări sunt programate pentru luna septembrie.

“Începând din 20 martie, Dacia deschide online precomenzile pentru versiunea „Comfort Plus” a primului său model electric. Aceasta va fi disponibilă la preţul imbatabil de 18.100 Euro (TVA inclus).

Ce caracteristici are prima maşină electrică a Dacia?

Dacia Spring dispune de un motor electric de 33 KW (45 CP), cuplat cu o baterie de 26,8 KWh şi poate fi alimentată atât la o priză casnică de 220V cât şi la un Wall Box sau, opţional, la o bornă DC”, se arată în comunicatul Dacia.

Modelul are o autonomie de 230 km conform ciclului WLTP şi de 305 km conform ciclului WLTP City (care cuprinde doar partea urbană a ciclului omologat).

Dacia Spring beneficiază, în serie, de numeroase echipamente de siguranţă, printre care: limitator de viteză, ABS, ESP, repartitor electronic al forţei de frânare, 6 airbag-uri, apel de urgenţă (buton SOS), aprindere automată a farurilor şi frânare automată de urgenţă, scrie news.ro.

Modelul este disponibil, de la lansare, în trei culori: Kaoline White, Cenote Blue şi Lightning Silver. La aceasta se va adăuga o a patra opţiune, Goji Red.

Va exista şi versiunea„Comfort”, mai ieftină cu 1.300 de euro

Garanţia oferită este de 3 ani sau 100.000 km pentru vehicul şi de 8 ani sau 120.000 km pentru bateria electrică.

Ulterior vor fi deschise precomenzile pentru versiunea de echipare „Comfort”, disponibilă la preţul de 16.800 Euro (TVA inclus). O variantă destinată clienţilor de flote va fi de asemenea disponibilă, la acelaşi preţ: 16.800 Euro (TVA inclus).

Dacia Spring va putea fi achiziţionată de clienţii din România prin intermediul programului RABLA PLUS.