Antena 3 a difuzat primele înregistrări audio cu Gheorghe Dincă, din închisoare, în care vorbește despre crimele de la Caracal, cu familia sa.

Mai exact, acesta le-a recomandat membrilor familiei să fie atenți și să nu fie indiferenți la ceea ce se întâmplă. Totodată, monstrul de la Carcal a mai adăugat că avocata l-ar fi pus să recunoască că fetele sunt vii, iar în cazul în care ar fi spus asta, familia sa ar fi avut de suferit.

”Ce vrei să faci? Asta e. În viață nu se știe cum merg treburile și uite într-o zi se pune tata și nu ești și… voi nu judecați că treburile, în continuare, rămân cu o anchetă deschisă. Nu. E bine cum îți spune tata.

Știu, dar nu auzi? Nu că te zbați, că uite sunt bandiți care te agață, înțelegi? Se întreabă și se nimeresc aiurea.

Gheorghe Dincă a spus adevărul despre crimele de la Caracal

Nu tratați treburile cu indiferență, și tu și Florin, că de aia am zis să treacă și să fie mami acolo, în caz de nu sunteți… Pe ei aia îi interesează, tată, de aia e dezbatere. Și mie avocata aia… să recunosc că fetele sunt vii, înțelegi? Și asta ce înseamnă dacă sunt vii? Că, automat, vă luau pe voi. Dar nu sunt vii”, a spus Gheorghe Dincă.

În același timp, presupusul criminal de la Carcal a mai precizat că nu îi e frică să fie judecat în următoarea perioadă, în contextul în care are anumite drepturi, iar pedeapsa pe care a primit-o acum nu poate fi mai mare.

El le-a recomandat rudelor să fie vigilente pentru a nu avea și ele probleme.

„Că le-am zis că dacă sunt vii și dumneavoastră aveți probe, dați probe și eu trebuie să fiu în libertate. Dar tâmpit, așa, știi? Că de aia m-am luat cu ea.

Mie chiar dacă îmi fac procese verbale, pot să mă judece de ce vor ei, mă înțelegi? Am niște drepturi, nu contează. Pedeapsă mai mare ca asta nu poate să… înțelegi? Totdeauna se cumulează la mine, în cazul meu. Voi, că nu aveți nicio problemă, vă leagă pe loc. De aia aveți grijă”, a mai adăugat Gheorghe Dincă.