Cazul Caracal revine în atenția publicului. Apar acuzaţii extrem de grave în dosarul lui Gheorghe Dincă. Avocata familiei Luiziei Melencu spune că, din 40 de probe trimise la expertiza criminalistică genetică, doar trei au fost analizate.

Se pare că avocata familiei Luizei Melencu, Carmen Obârşan, afirmă că restul probelor nu au fost expertizate genetic, deoarece procurorii nu au dorit asta.

”Tot acest dosar Caracal a fost investigat într-un total dezinteres sau, mai bine zis, pentru a se proteja anumite persoane, care au legătură foarte mare cu aceste infracţiuni”, a spus Carmen Obârșan, potrivit Antena 3.

Avocata familiei Melencu susține că au fost găsite probe asupra cărora s-a făcut o expertiză, rezultatul fiind ADN-ul unei femei, care este același cu ADN-ul dinților din butoi, dar că nu se găsește nicio genotipare cu care să fie asociată.

Răsturnare de situație în cazul Caracal

La doi ani de la dispariţia Luizei Melencu, părinţii acesteia, care nu şi-au pierdut nicio clipă speranţa că fata lor va fi găsită în viaţă, spun că au primit o scrisoare care ar proveni chiar de la Gheorghe Dincă, cel pe care autorităţile îl acuză de răpirea şi uciderea Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu.

Mama Luizei este sigură că scrisoarea provine de la “monstrul din Caracal”, ea fiind scrisă de mână, iar scrisul fiind acelaşi cu cel din dosarele Poliţiei.

În scrisoarea respectivă, Dincă afirmă că Luiza Melencu nu a fost ucisă, ci furată. În plus, bărbatul susţine că a fost obligat să mintă şi să recunoască că ar fi comis acea crimă îngrozitoare.

“Am fost obligat să mint în primele declarații date de mine că eu am omorât-o și pe Luiza, deși nu știa nimeni de ea, că fusese la mine acasă, dar Ștefan înscenase totul în mintea lui, pentru că în acea noapte când a venit a adus și o plasă plină de oase arse și le-a băgat în butoi”, a scris Dincă în scrisoare, potrivit SpyNews.