Este vorba despre actorul şi regizorul australian Mel Gibson, în vârstă de 64 de ani. Potrivit People, aceasta a fost spitalizat timp de o săptămână, în primăvara acestui an, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19, iar de atunci și până în prezent, s-a vindecat complet.

Actorul a fost diagnosticat în luna aprilie şi a fost tratat într-un spital din Los Angeles.

„A fost testat pozitiv în aprilie şi a petrecut o săptămână în spital”, a declarat reprezentantul lui. „A fost tratat cu medicamentul Remdesivir, cât timp a fost spitalizat, şi de atunci a fost testat negativ de mai multe ori şi pozitiv pentru anticorpi”.

Mel Gibson, s-a născut pe 3 ianuarie 1956, este actor, regizor, producător şi scenarist. A fost recompensat cu două premii Oscar în 1996, pentru pelicula „Inimă neînfricată” (Braveheart), la categoriile „cel mai bun film” şi „cel mai bun regizor”.

În prezent, actorul locuieşte în California cu partenera lui Rosalind Ross, cu care are o relaţie din 2014. Cei doi au un băiat, născut în 2017.

Acesta a fost nominalizat încă o dată la premiile Oscar, în 2017, cu filmul „Hacksaw Ridge”, la categoria „cel mai bun regizor”.