Kate Middleton pare să fi trecut mai departe după ce Meghan Markle a acuzat-o că a făcut-o să plângă înainte de nunta din 2018 cu Prințul Harry, potrivit unui expert regal, citat de pagesix.com.

Jurnalista britanică Camilla Tominey a declarat că Middleton s-a dovedit a fi un mediator între Harry și fratele său mai mare, Prințul William, mai ales la înmormântarea bunicului lor, Prințul Philip, din luna aprilie.

„În ciuda interviului cu Oprah Winfrey al Ducelui și Ducesei de Sussex, când Kate a fost acuzată că a făcut-o pe Meghan să plângă în timpul probei pentru rochia de domișoară de onoare și să nu o susțină, Kate s-a ridicat decisiv deasupra tuturor”, a scris Tominey în revista Stella.

Meghan Markle a mințit?

Deși rapoartele spuneau la un momentdat că Meghan Markle că a făcut-o pe Middleton să plângă înainte de nunta sa cu Harry, în martie, ducesa de Sussex declara că „s-a întâmplat invers”. ”M-a făcut să plâng și mi-a rănit sentimentele”, spunea Meghan Markle.

Totuși, soția Prințului Harry mai adăuga că nu va divulga prea multe detalii, în contextul în care Kate Middleton și-ar fi cerut deja iertare. „Și-a cerut scuze și am iertat-o”, spunea aceasta.

De menționat este faptul că Meghan Markle și Harry s-au despărțit de familia regală anul trecut și s-au mutat în California împreună cu fiul lor, Archie, care a împlinit recent 2 ani.

În declarațiile făcute lui Oprah Winfrey, Markle și și Prințul Harry au făcut numeroase alte acuzații împotriva Familiei Regale. Aici s-au încadrat acuzațiile de rasism, dar și faptul că nimeni nu a ajutat-o pe Meghan Markle probleme grave de sănătate mintală, de care suferea.

În urma interviului, Harry s-a întors în Marea Britanie în aprilie pentru înmormântarea lui Philip, unde a petrecut timp cu Prințul William, dar și cu cumnata sa.

Tominey susținea că în ciuda celor spuse în cadrul interviului, Kate Middleton încerca să pună capăt prăpastiei dintre cei doi frați regali la serviciile funerare.

“Lăsând deoparte orice resentiment personal pe care ar putea să-l simtă în legătură cu aparițiile televizate de două ore ale lui Harry și Meghan, Kate a făcut cel mai important pas în încercarea de a croi o cale spre reconciliere între frați”, a spus Tominey.

Kate Middleton a adus liniștea

Totodată, Kate Middleton, care și-a sărbătorit recent cea de-a 10-a aniversare de nuntă cu William, a fost văzută în compania lui Harry în afara Capelei Sf. Gheorghe de la Castelul Windsor după înmormântarea Prințului Philip. În același timp, Prințul William, și Harry s-au întâlnit și ei pentru a discuta amabil după funerarii.

De cealaltă parte, Meghan Markle, care urmează să dea naștere unei fetițe această vară, a rămas în SUA, sub ordinele medicului.

În ceea ce privește apropierea dintre Kate Middleton și prințul Harry, Tominey susține că „A fost o mișcare cu îndemânare care arată că ducesa nu este lăsată peste măsură de tot ce se întâmplă”.

După aceste evenimente, Prințul Harry s-a întors la Markle și Archie în California. Trebuie menționat faptul că ducele de Sussex a vorbit recent despre trecutul său care cuprindea consumul de alcool și de droguri, dar și atacuri de panică în noua sa serie Apple TV +, „The Me You Can’t See”, pe care a produs-o împreună cu Oprah Winfrey.