Momente de panică pentru Andreea Marin

Îndrăgita prezentatoare Andreea Marin s-a retras din luma reflectoarelor în ultimii ani după nașterea fiicei sale. Cu toate acestea, chiar dacă nu mai apare așa des pe micul ecran, ea și-a continuat activitatea, concentrându-se mai ales pe activitatea umanitară.

Vedeta și-a început cariera în televiziune încă de la vârsta de 19 ani, în cadrul TVR Iași și ulterior s-a mutat la București unde a lucrat ca editor și prezentator al principalului jurnal de știri. În cele din urmă a făcut tranziția către poziția de realizator și director de programe.

Poate mulți nu-și mai aduc aminte însă Zâna Surprizelor a trecut printr-un moment mai puțin plăcut în urmă cu mulți ani. Ea și-a adus acum aminte de acel eveniment în cadrul podcastului lui Horia Brenciu.

Totul s-a petrecut în anul 1995, atunci când Andreea Marin prezenta în direct un moment special. Unul dintre invitații săi, Valentin Darie, membru al formației Divertis, a făcut un gest neașteptat, aruncând-o pe vedetă în piscină. Problema a fost că el nu știa că Andreea Marin nu poate să înoate.

Vedeta nu știe nici acum să înoate

„Mi-am adus aminte de un moment genial. Eu eram în spatele camerei. Era în anul 1995. Andreea Marin era aruncată în piscină de unul dintre invitați. Mai întâi se aruncă el, iese ud din piscină şi merge să o ia în braţe pe ea. Apoi, se aruncă cu tot cu ea în apă”, a povestit Horia Brenciu în podcastul său.

Andreea Marin, invitată în cadrul aceluiași podcast, a mărturisit că ea nu știa să înoate și nici acum nu știe, dar Valentin Darie nu știa acest lucru.

„Eu nu ştiam să înot! El nu ştia acest lucru. Nu ştiu nici acum să înot. Noroc că nu era apă prea adâncă şi aveam tocuri”, a mărturisit Andreea Marin.

„Nu cred aşa ceva, nu m-am gândit niciodată la asta. Doamne fereşte!”, a fost replica lui Horia Brenciu.

Chiar dacă momentul a fost haios și toată lumea s-a amuzat pe seama acestei întâmplări, Andreea Marin recunoaște că nu a fost chiar un moment important pentru cariera sa din televiziune. Ea spune totuși că aceste lucruri, chiar dacă sunt amuzante, nu au fost tocmai plăcute.