Și-a obișnuit fanii cu postări amuzante pe rețelele de socializare, însă de data aceasta, Horia Brenciu a postat un mesaj absolut înduioșător prin care a anunțat că s-au împlinit 7 ani de când tatăl său a murit.

Horia Brenciu a postat un mesaj emoționant despre tatăl său

Cântărețul a avut o legătură specială cu tatăl său, deoarece după ce a mama sa s-a stins din viață, a crescut singur alături de el. De aceea, la 7 ani de când l-a pierdut, Horia Brenciu a vrut să vorbească despre amintirile frumoase pe care le are alături de el pe rețelele de socializare, dar și despre felul în care s-a schimbat lumea.

„Au trecut 7 ani de când tata a dispărut de lângă noi și aproape în fiecare zi vreau să-l sun să-i vorbesc despre mine, despre familia mea și despre lumea asta nebună și transformările ei. Ne rămân amintirile, ne rămâne educația, ne rămâne dragostea pe care, acum, o dăm mai departe copiilor noștri. Slavă părinților noștri”, a scris artistul pe Facebook.

Fanii cântărețului au empatizat cu el

Postarea lui Horia Brenciu a stârnit multe reacții din partea prietenilor săi virtuali, care și-au împărtășit propriile experiențe de acest gen.

,,Înțeleg sentimetul și pornirile, deoarece și tatăl meu face 8 ani luna viitoare de când ne-a părăsit, iar eu simt deseori nevoia de a-l suna, de a-i cere sfaturi, dar mai ales simt nevoia să-mi ureze la mulți ani de ziua mea!

El era stâlpul de care mă sprijineam când îmi era greu, iar atunci când ,,a plecat”, am crezut că totul s-a sfârșit și pentru mine. Dumnezeu să-i odihnească în pace și lumină, pe cei plecați în lumea celor drepți! Amin!” , a scris un internaut.

,,Cât de trist și de adevărat! Sunt 7 luni din ziua când tata a plecat, dar deseori tresar și mă gândesc că nu l-am mai sunat. „Tata” este cuvântul cel mai puternic din lume, așa cum „mama” este cel mai duios. Nu am conștientizat la timp, acum știu dureros.

Când ai tată mergi cu încredere în viață, știi că oricând ai avea nevoie, tata este acolo să te protejeze, să te ajute. Dumnezeu să aibă grijă de toți părinții pe care i-a chemat la El!”, a comentat alt fan al artistului.