Scăpată de grijile exilului și, cel puțin deocamdată, și de cele legale, Elena Udrea își petrece începutul de vară pe litoralul românesc, alături de fiica sa și de iubitul cu 11 ani mai tânăr.

Cel puțin așa reiese din fotografia postată de cel din urmă pe pagina sa de socializare, în care cei trei pot fi văzuți plimbându-se fără griji la malul mării.

O familie fericită

Adrian Alexandrov, 35 de ani, alături de Elena Udrea, 46 de ani și fetița lor, Eva Maria, în vârstă de aproape doi ani, alcătuiesc un adevărat tablou al unei familii fericite, așa cum se poate vedea în fotografia postată pe internet de iubitul fostei blonde de la Golden Blitz.

În context, trebuie precizat că magistrații instanței supreme au admis solicitarea Elenei Udrea privind sesizarea CCR cu o excepție de neconstituționalitate care prevede condițiile în care deciziile definitive sunt supuse casării.

Prin această cerere, Udrea vrea reluarea de la zero a dosarului Gala Bute, în care a fost condamnată definitiv la 6 ani de închisoare cu executare.

Contestația în anulare a fost făcută după decizia CCR care declara nelegală constituirea completurilor de 5 judecători de la Înalta Curte.

Sentință definitivă de 6 ani cu executare

Procesul a fost însă suspendat, după ce judecătorii ÎCCJ au sesizat Curtea Europeană de Justiție (CJUE) cu trei întrebări, care se referă la posibilitatea unei instanțe naționale de a nu aplica o decizie a Curții Constituționale atunci când sunt afectate interesele financiare ale comunității europene.

Fostul ministru al Turismului a fost condamnată, în 2018, la 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute. Aceasta se afla, la momentul pronunțării deciziei definitive, în Costa Rica, unde a fost încarcerată.

În dosarul Gala Bute, Udrea a introdus două căi extraordinare de atac: recurs în casație și contestație în anulare.

Ulterior, Udrea a fost eliberată din detenție în urma deciziei CCR privind completurile de 5 judecători.

Anul trecut, Elena Udrea s-a întors cu fiica sa în România.

Sursa foto: Facebook.