Marcel Vela a devenit hair-stylist de câini pentru o zi. Într-o postare pe pagina personală de Facebook, acesta a anunțat că după schimbările de pe plan profesional, a decis să își facă viața mai frumoasă cu diverse activități.

Totodată, el a mai adăugat că datorită ”unuia dintre prietenii săi cei mai buni, Blacky”, a salutat activitatea de hair-stylist pentru o zi.

Fostul ministru de Interne le-a recomandat tuturor să acorde timp lucrurilor pe care le iubesc, în special pentru animale, urându-le un weeeknd cât mai plăcut.

Marcel Vela a devenit hair-stylist de câini

„Dragi prieteni, Sunt activități pe care le poți evita și unele pe care nu doar că nu vrei să le eviți, dar îți fac ziua și mai frumoasă! Dacă tot am traversat schimbări în plan profesional, datorită unuia dintre prietenii mei cei mai buni, Blacky, am devenit și hair-stylist pentru o zi…după cum vedeți.

Contează foarte mult să acordăm din timpul nostru celor pe care îi iubim… cuvântători sau necuvântători! Un weekend frumos să aveți!”, a scris pe facebook fostul ministru de interne Marcel Vela.

Amintim faptul că de la finele anului trecut, Marcel Vela a renunțat la frâiele Ministerul de Interne. Mai exact, fostul primar al Caransebesului nu a mai fost nominalizat la conducerea MAI, în locul sau fiind preferat Lucian Bode, liderul PNL Salaj, care, de la Ministerul Economiei, in Guvernul Ungureanu, a ajuns la Ministerul Transporturilor, in Guvernul Orban, pentru ca actualmente sa fie propunerea de la Interne a premierului Citu.